Victòria vital de la Jonquera

1a catalana. L'equip fronterer va encarrilar el partit en la primera part

MOLLET0

LA JONQUERA3

La Jonquera va aconseguir ahir contra el Mollet una victòria importantíssima en les seves aspiracions de permanència. Després del triomf, per 3-0, el conjunt dirigit per Xavi Agustí continua tretzè amb 37 punts, però amplia la distància respecte a la catorzena posició, la de promoció de descens (ara està a quatre punts, amb el descens directe a cinc), quan a la Jonquera només li queden cinc partits pendents (ha de jugar l'ajornat contra el Banyoles).

El conjunt fronterer va enllestir el partit en la primera meitat, en la qual va marcar els tres gols. El primer el va fer Bassols al quart d'hora de joc després d'aprofitar una centrada per la dreta, mentre poc després era Pol Compte qui ampliava el marcador. Finalment, Marc Teixidor va sentenciar el partit quan faltaven cinc minuts per arribar al descans. En la segona meitat el resultat ja no es va moure més.

LA JONQUERA: Jóse, Fageda, Edile (Pujol, 82'), Dani, Mabil (Jiménez, 36'), Negre (Juanmiquel, 82'), Compte, Güell, Teixi (López, 61'), Bassols i Molina (Arjona, 75'). MOLLET: Flores, Mur, Ruiz, Reyes (Serra, 46'), Tejero (Padilla, 46'), Fernández (Crivillé, 67'), Kamassokho, Collado, Arroyo (Paredes, 75'), García (Quijada, 46') i Valero. GOLS: 1-0 (15') Bassols. 2-0 (27') Pol Compte. 3-0 (41') Teixi. ÀRBITRE: Roig Antoja. T.G.: als locals Negre, Edile, Jose, Fageda, Arjona i Güell; i als visitants Arroyo, Serra i Crivillé.