Sabadell

Olivas: “Ho he donat tot, però de mig centre no m'he sentit tan còmode”

Sabadell. El central d'Antequera reconeix les dificultats que ha passat en aquesta posició en els darrers tres enfrontaments, decisius en el descens

Kiko Olivas ha estat el millor jugador del Sabadell aquesta temporada. Tot i que els arlequinats han estat l'equip més golejat, el defensa central ha rutllat a un nivell espectacular, i ha estat un dels pocs elements salvables de l'equip durant la temporada. Però en els tres últims partits, en què el Sabadell ha aconseguit un 1 de 9 decisiu per baixar de categoria, l'andalús ha jugat de central. I tot i que ell encara ha respost a un bon nivell, l'equip se n'ha ressentit ja que l'ha trobat a faltar al darrere.

“Accepto la posició en la qual l'entrenador em diu que jugui i jo hi deixo la pell. Però és clar que no és la meva posició natural i que no m'hi he sentit tan còmode com de central. Però jo ho he donat tot”, explicava. Sense ell, s'ha evidenciat la manca d'entesa entre Martí Crespí (el seu substitut al darrere) i Carlos Hernández.

Forma de l'equip

L'equip ha sumat en els últims cinc enfrontaments un punt de 15 possibles, però Olivas no hi veu la raó. “L'equip no ha competit bé però nosaltres sortim amb les màximes ganes sempre. Treballem molt el dia a dia i després en el partit no queda reflectit”, admetia mig defensant-se de les crítiques de part de l'afició en forma de pintades a l'estadi a principis de setmana: “No tinc constància de res d'això, però entenc el parer de l'afició. Nosaltres sabem que estem en una situació molt complicada però ens hem de centrar encara en l'àmbit esportiu.” Perquè Olivas veu encara possibilitats: “És clar que és molt difícil no només per la classificació, sinó també pel rival amb qui ens enfrontem, però hem de batallar fins a l'últim segon de l'últim partit i fins que se'ns esgotin les possibilitats matemàtiques.”

LES REACCIONS

L'equip no ha competit bé però nosaltres sortim amb les màximes ganes sempre. Treballem molt el dia a dia però no queda reflectit
Hem de batallar fins a l'últim segon de l'últim partit i fins que se'ns esgotin les possibilitats
Kiko Olivas
Central del sabadell
Nosaltres sabem que estem en una situació molt complicada, però ens hem de centrar encara en l'àmbit esportiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)