Sabadell

Es fixen en Miguel Álvarez per al projecte a segona B

Sabadell. El conjunt arlequinat vol un entrenador bregat en la categoria, i ha trobat en l'extècnic del Sant Andreu, l'Hospitalet i el Terrassa el perfil adient. Kiko Ramírez també interessa

El Sabadell encara no ha aterrat a la segona divisióB –queda una jornada per acabar la competició–, però ja pensa en la temporada vinent. Ja fa setmanes que Javi Pérez, que s'està ocupant de la confecció de la plantilla de l'any vinent, està reforçant l'equip amb algunes renovacions i també lligant la banqueta. Un cop descartat Mandiá, Pérez pensa en Miguel Álvarez com un dels principals candidats per ocupar la banqueta de la Nova Creu Alta la temporada que ve.

El Sabadell vol un entrenador contrastat i connectat a la categoria en un dels moments més delicats de la seva història recent. Miguel Álvarez té una trajectòria àmplia, perquè abans d'entrenar el Sant Andreu aquest curs –i no poder salvar-lo del descens– i de portar l'Alcorcón la temporada passada, se'l recorda per haver tocat amb la punta dels dits l'ascens a segona A amb l'Hospitalet l'any 2013. De fet, aquell mateix estiu, el tècnic va ser un dels candidats del Sabadell quan Sakamoto no comptava amb Xavi Roca. Álvarez venia amb Quique Cárcel, que es postulava com a director esportiu, però l'opció no va reeixir i el conjunt arlequinat va contractar Javi Salamero. Álvarez, aleshores, va marxar a l'Alcorcón, però va ser acomiadat a mitja temporada perquè no va congeniar amb la plantilla. Posteriorment, i després d'una temporada en blanc, va agafar les regnes del Sant Andreu, en situació crítica, i no el va poder salvar. L'entrenador va expressar la seva voluntat de renovar amb el conjunt quadribarrat tot just acabar la temporada, però es va emplaçar a parlar-ne amb el club, que està patint canvis institucionals, més endavant. El Sabadell s'hi ha avançat.

Kiko Ramírez

Un altre dels entrenadors que han quedat lliures en aquest final de temporada és Kiko Ramírez, després de no haver renovat amb l'Hospitalet. El Sabadell també ha sondejat el tarragoní, d'un perfil similar al d'Álvarez: un gran gestor de grups humans.

Ramírez està avalat per una molt bona temporada a l'Hospitalet, en la qual, finalment, no va arribar a la promoció d'ascens. Prèviament va ser acomiadat del Nàstic, en el retorn dels grana a la categoria de bronze, perquè tenia una molt bona trajectòria amb el filial, la Pobla de Mafumet.

AGRADA

Els arlequinats volen un tècnic bregat i connectat amb la nova categoria

EN EL PASSAT

El tècnic era a les travesses l'any 2013, però Sakamoto va fitxar Salamero

KIKO RAMÍREZ

És d'un perfil similar al d'Álvarez, un gran gestor de grups humans
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)