Sabadell

El capità demana perdó

Sabadell. Antonio Hidalgo es disculpa amb l'afició després del descens i diu que l'equip afronta l'últim partit pensant a “acabar bé i amb dignitat”

El capità del Sabadell va parlar ahir de la nova situació que viu l'equip, que ja sap que és de segona divisió B. El missatge amb què Antonio Hidalgo va comparèixer davant dels mitjans va ser molt clar: “En aquest context el que s'ha de fer és demanar disculpes. No hem estat a l'altura de la temporada, dels seguidors fidels de sempre i ens sap molt greu el patiment que haguem pogut generar. Ara hem de mirar el futur i fer-ho com abans millor.”

A l'hora d'analitzar el perquè del descens, Hidalgo creu que hi ha un punt d'inflexió en la victòria a casa contra el Racing. “Hi va haver un moment després d'aquell partit en què vam estar fora i les dues derrotes a casa van ser cops molt durs que no vam ser capaços d'afrontar”, va afirmar el migcampista, que també va valorar el fet que peces clau com Longàs, Juanjo i ell mateix hagin tingut problemes amb lesions: “Sóc conscient que si haguéssim estat tots en plena forma, no estaríem vivint aquesta situació.”

D'altra banda, amb vista al partit de diumenge a casa contra l'Osasuna, Hidalgo apel·la a l'honor: “No serà un dia fàcil, però hem de mirar d'oferir una victòria a l'afició. Per orgull, hem d'acabar bé, amb dignitat.” Respecte al seu futur, el capità va dir que encara no hi ha res decidit. “He de tenir converses amb el club i valorar-ho”, va afirmar Hidalgo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)