Sabadell

Álvarez és l'escollit

2a divisió B. El Sabadell aposta pel fins ara entrenador del Sant Andreu i, si no hi ha cap contratemps, el presentarà aquesta mateixa setmana

Miguel Álvarez serà l'encarregat de portar les regnes del Sabadell en el seu retorn a segona divisió B. El tècnic andalús, amb una llarga trajectòria al darrere, té l'acord amb el club arlequinat gairebé tancat i, si no hi ha cap contratemps d'última hora, serà presentat com a nou entrenador aquesta mateixa setmana. La direcció esportiva, encapçalada per Javi Pérez, no vol ajornar la planificació de la temporada que ve i, un cop tancada la campanya 2014/15 amb el descens, ja s'ha posat la granota de treballar, començant per assegurar la figura del tècnic. Álvarez ha estat la primera opció i, després de les converses dels últims dies, club i tècnic han acostat del tot posicions.

Amb la contractació de Miguel Álvarez, el Sabadell s'assegura un entrenador molt bregat en la categoria de bronze, ja que hi ha dirigit sis equips diferents: el Terrassa –amb el qual va aconseguir l'ascens–, el Llorca, el Badalona, l'Hospi –amb el qual va aconseguir un títol i va estar a punt de pujar–, el Leganés i el Sant Andreu. En el club quadribarrat, el tècnic, que va arribar en el tram final de temporada, no va poder evitar el descens a tercera divisió. Més enllà de segona B, el futur entrenador del Sabadell s'ha assegut en tres banquetes de segona A: la del Terrassa (2002/03), la del Ciudad de Murcia (2004/05) i la de l'Alcorcón (2013/14).

L'entrenador, de 57 anys, que destaca pel fet d'apostar pel futbol de combinació i per la capacitat que té gestionant grups, no arribarà sol a Sabadell. Un dels tècnics que l'acompanyaran serà una figura molt coneguda al futbol del Vallès: Pepe Delgado. L'assistent de Miguel Álvarez ja va estar amb ell al Sant Andreu en l'últim curs, en què s'encarregava sobretot de fer l'anàlisi dels rivals.

Una llista de jugadors raquítica

Un cop assegurada la figura de l'entrenador, la direcció esportiva del Sabadell tindrà una feinada per configurar el bloc de la temporada que ve, que serà gairebé nou. De fet, respecte de l'última plantilla del primer equip, l'únic futbolista renovat és Juanjo, que va signar la continuïtat independentment de quin fos el desenllaç de la lliga. D'altra banda, tres jugadors que van participar però tenien fitxa del filial jugaran amb el primer equip la temporada que ve: Yeray, Pol Roigé i Ernest Forgas. Tots els altres membres de la plantilla actual ja tenen la baixa tramitada i han rebut la quitança, si bé encara hi ha algun pes pesant, com és el cas de De Navas, Longás i Antonio Hidalgo, amb el qual no es pot descartar que hi hagi alguna reunió per mirar de mantenir el vincle un curs més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.