Girona

Recaiguda de Sobrino

Molts maldecaps. A banda del davanter i d'Álamo, que ahir va passar per la sala d'operacions, encara no estan a punt ni Borja García ni Aday

Pablo Machín va comentar divendres que Rubén Sobrino gaudiria possiblement diumenge contra el Llagostera dels seus primers minuts com a jugador del Girona, però l'exfutbolista de la Ponferradina ni tan sols va entrar en la convocatòria. Dissabte, en l'entrenament previ al derbi, el davanter va xocar amb tanta mala sort que el cop el va rebre a la zona adolorida, i va veure les estrelles.

La recaiguda no només li va impedir jugar aquest cap de setmana passat, sinó que ahir ja no va intervenir en la sessió, que va ser intensa per als futbolistes que no van jugar el derbi o que van entrar en la segona meitat (per als titulars va ser de recuperació). Difícilment Sobrino estarà a punt per desplaçar-se a Miranda, si és que les proves no determinen que ha de frenar més en sec, cosa que seria un contratemps encara més important per a l'equip. El punta ja va arribar a Girona lesionat –es va lesionar a Ponferrada, en un xoc fortuït amb Alan Baró– i tot just feia una setmana i mitja que s'entrenava integrat en el grup.

Un mes sense Álamo

Els doctors Casanova i Mora van operar Javi Álamo ahir a la clínica Onyar d'una meniscectomia parcial interna del genoll dret. La intervenció es va fer sense cap contratemps i els serveis mèdics del Girona consideren que d'aquí a un mes el canari ha d'estar un altre cop en condicions de jugar. Si els terminis es compleixen, Javi Álamo es perdrà el Mirandés-Girona, el Girona-Almeria, el Leganés-Girona i el Girona-Saragossa. Tot fa pensar que també es perdrà l'Osasuna-Girona del dia 1 de novembre (hauran passat només 32 dies de la intervenció) i que la data de reaparició podria ser el 8 de novembre en el Girona-Lugo.

Aday i Borja

El carriler va fer pràcticament tres quartes parts de l'entrenament d'ahir, però en el tram final es va haver de retirar, quan va començar a notar molèsties. La notícia positiva és que el jugador de Sentmenat va aguantar a la gespa força estona més que en l'última sessió. No està descartat per jugar a Miranda, però caldrà veure si l'evolució és positiva i les molèsties cada vegada tarden més a aparèixer.

Pel que fa a Borja Garcia, el jugador encara treballa a un ritme inferior al de la resta de companys –no s'ha afegit al grup– i continua tractant-se amb els recuperadors i fisioterapeutes de l'equip. Gairebé està descartat per diumenge.

PAS ENRERE

El davanter va rebre un cop a la zona lesionada i la seva reaparició es torna a endarrerir

MÉS NOMS PROPIS

Alcaraz tornarà després de la sanció i s'ha de veure l'evolució d'Aday i Borja

OPERAT AMB ÈXIT

Els serveis mèdics asseguren que la recuperació de Javi Álamo serà ràpida: un mes

Pere Pons no jugarà per sanció, però el Girona recuperarà Rubén Alcaraz

El Girona s'ha plantejat fer un recurs per Pere Pons, però possiblement acabarà desistint en veure que la redacció de l'àrbitre concorda força amb el que va passar a la gespa, i que difícilment el comitè de competició rectificarà una decisió del col·legiat. En la primera groga, Sagués Oscoz va escriure que Pere Pons havia donat “una empenta a un contrari en la disputa d'una pilota”. En la segona, l'àrbitre especifica que el jugador del Girona “va fer la traveta” a un futbolista rival. Pere Pons va reconèixer que van ser dues faltetes, sobretot la segona. “Sóc conscient que tinc una targeta i no el vull tocar. Arribo al tall molt ràpid i ell se'm creua. De fet, el vaig voler deixar passar, convençut que per velocitat l'acabaria atrapant”, explica. El jugador hauria vist molt més clar recórrer contra la primera si la redacció de l'acta hagués estat diferent: “Pensava que me l'havia ensenyat per estar enmig de la petita trifulga que hi va haver, quan el que vaig fer va ser anar-me'n a l'altre costat.” “Em sento responsable d'haver deixat l'equip amb deu. Són aspectes que hauré de millorar”, va reblar el futbolista de Sant Martí Vell. El Girona perdrà Pere Pons, però recuperarà Rubén Alcaraz després de la sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)