Girona

Treuen la groga a Pere Pons, que podrà jugar

Perdonat. El comitè de competició considera que Imaz va simular un contacte que no va existir i estima les al·legacions del Girona

Pere Pons podrà jugar diumenge al camp del Mirandés després que el comitè de competició de la FEF estimés les al·legacions del Girona i decidís retirar la segona targeta groga que va veure el jugador de Sant Martí Vell. En la resolució, i després de veure el vídeo de l'acció entre Pere Pons i el jugador del Llagostera Jesús Imaz, l'organisme disciplinari exposa que “no s'aprecia cap contacte amb l'adversari, que acaba caient per una aparent simulació que indueix a error al col·legiat”. Aquella acció va castigar molt el Girona, ja que el va deixar amb un home menys quan guanyava per 2-1 i encara faltaven 11 minuts per al final (el Llagostera va acabar empatant el partit, 2-2). No és la primera vegada que el Llagostera s'ha vist beneficiat per una decisió arbitral que el comitè posteriorment ha rectificat: en l'únic triomf dels d'Oriol Alsina, contra l'Alavés, els llagosterencs van encarrilar la victòria amb una jugada de penal i expulsió de Carpio, que posteriorment va ser perdonat en veure que no va tocar la pilota amb les mans dins de l'àrea.

Amb aquesta decisió del comitè, Pere Pons queda amb dues targetes grogues acumulades. Els jugadors més carregats de la plantilla són Florian Lejeune i Javi Álamo, amb tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)