Girona

Nwakali, al caure?

Una incògnita. El nigerià, cedit pel Manchester City el 31 d'agost, encara no ha trepitjat Montilivi, tot i que se l'espera aquesta setmana o la que ve com a molt tard

Si no fos perquè al web del Girona, en l'apartat de la plantilla del primer equip, hi figura el nom de Chidibiere Nwakali amb el dorsal número 12, possiblement poca gent es recordaria del nigerià, que va entrar en calçador a Montilivi en l'últim dia de mercat. Va ser un retoc inesperat, que va aterrar en qualitat de cedit pel Manchester City, però que ni tan sols ha trepitjat Montilivi. S'espera que ho faci aviat, i que aquesta mateixa setmana o com a molt tard la vinent, s'incorpori a la disciplina de Pablo Machín.

Nwakali hauria d'arribar a Girona amb tota la paperassa resolta pel que fa a permisos de residència i treball –el curs passat el City el va cedir a l'Atlético Malagueño i gairebé no va poder jugar per uns problemes burocràtics que es van eternitzar– i també en unes condicions físiques òptimes. De fet, el Girona li va marcar unes pautes d'entrenament, però no se li ha pogut fer cap seguiment i quan aterri a Montilivi es veurà com arriba. Tampoc es té la certesa de si s'ha estat entrenant tot sol o ho ha fet amb algun equip. Nwakali, de 18 anys, es un migcampista de tall defensiu, tot i que, si està bé, té unes condicions físiques notables que li podrien servir per adaptar-se al carril, ara mateix una de les demarcacions més coixes de l'equip després de la lesió de Javi Álamo.

A PUNT?

Hauria d'arribar amb la paperassa resolta i amb un nivell físic òptim, però ja es veurà

LA BUROCRÀCIA

El Girona li va donar el dorsal 12 i el va inscriure en la LFP, però li faltaven permisos

POLIVALÈNCIA?

Per les seves condicions, es podria adaptar al carril, tot i que és més migcampista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)