Girona

Una alternativa menys al carril

Girona. Pablo Machín perd també David Serrano, que es va fer una ruptura fibril·lar a l'adductor i estarà uns deu dies de baixa

Tot i que és jugador del filial, David Serrano tenia possibilitats de cobrir el buit de Javi Álamo, operat del genoll, al carril dret. Autor del gol que va donar al Girona l'accés a les semifinals de la copa Catalunya, l'exjugador del Martinenc va rebre els elogis de Machín, que confiava tenir-lo a punt per diumenge a Miranda. Però el jove jugador no hi serà, perquè la ressonància magnètica a què es va sotmetre ahir va revelar que la punxada que havia notat dimecres s'havia traduït en lesió. Serrano té una ruptura fibril·lar –de menys d'un centímetre, això sí– a l'adductor de la cama dreta, i estarà uns deu dies de baixa, segons va informar el club. Una alternativa menys per a Machín al carril dret.

Els principals candidats a ocupar el lloc que deixa Álamo al costat dret són Sebas Coris i Aday Benítez, que durant mitja lliga de la temporada passada van cobrir a mitges la baixa de Juncà a l'esquerra. L'handicap de Coris és que se sent més còmode a l'esquerra, i el d'Aday, que ha sortit d'una lesió que li ha impedit participar en les tres últimes jornades.

Ferrón, amb l'equip

Machín també té com a alternativa Pol Llonch, que s'ha ofert per jugar al carril, ja el va ocupar en la recta final del partit de dimecres a Cornellà. També hi va tenir minuts el jugador del filial Xavi Ferrón, que va participar també en l'entrenament d'ahir a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)