Girona

El primer somriure del curs

Divisió d'honor juvenil. Després d'arrencar amb un empat i tres derrotes, el Girona assaboreix per fi el triomf

El Girona necessitava espantar els fantasmes després d'un mal inici de lliga i ho va fer de la millor manera possible. La primera victòria dels de Robert Vila va arribar contra un dels rivals directes, l'Atlètic Balears, i sent dominadors del partit des del primer minut. Tot i la superioritat, els gironins van haver de patir fins al final, ja que els va faltar encert de cara a porta per sentenciar l'enfrontament.

El Girona, que va sortir amb l'esquema habitual del primer equip, amb tres centrals i dos carrilers, va marcar el ritme des dels primers minuts. En el 15', Pol Blay ja va desaprofitar una bona passada en profunditat de Pimentel, però només dos minuts després Mario ho va compensar rematant de volea a boca de canó un servei de banda en llarg d'Álamo, una de les millors armes dels gironins, que va servir per obrir el marcador (17'). Fins al descans, el Girona va seguir posant setge a la porteria d'Álvaro, però no va trobar el camí per ampliar l'avantatge. El porter balear es va lluir desviant a córner un xut de Puig tot sol des de la frontal de la petita (36'), i el pal va evitar el gol en una bona rematada de Joel Arimany (39'). Pol Agustí, que s'estrenava a la porteria gironina, va ser un espectador més.

Penal fallat

En la represa el Girona no va abaixar el ritme, però va continuar desencertat. A més, en el minut 50, Pimentel va fallar un penal xutat pel centre que va refusar Álvaro amb els peus i que hauria estat probablement la sentència.

Sense desmoralitzar-se, els gironins van seguir sense concedir pràcticament cap arribada dels balears en tota la segona meitat i quan més nerviosos estaven davant la possibilitat de sumar els primers tres punts, va aparèixer Puig, un dels millors del Girona en el partit d'ahir. El carriler va arribar fins a la línia de fons en una gran jugada individual i va assistir al punt de penal perquè Bargalló fes el 2-0 a plaer (84') i sentenciés la primera victòria del curs.

DOMINADORS

GIRONA: Pol Agustí, Puig (Seegy, 92'), Abad, Abde, Mario, Álamo (Mas, 86'), Guillem, Pol Blay, Labiano (Sala, 71'), Joel Arimany i Pimentel (Bargalló, 60'). ATLÈTIC BALEARS: Álvaro, Tomás, Josef, Alorda, Marcos (Canals, 67'), Borja, Sergio (Joel, 67'), Flaqué, Dani (Alex, 46'), Latorre i Martorell (Agus, 46'). GOLS: 1-0 (17') Mario. 2-0 (84') Bargalló. ÀRBITRE: Calderiña Pavón. T.G.: Als locals Carles Puig, Mario, Pimentel i Bargalló i als visitants Dani, Alorda, Latorre i Canals. T.V.: Directa al visitant Canals (91').

GIRONA 2 PATIMENTS RELATIUS

Els de Robert Vila, concentrats d'inici, van concedir poques ocasions a l'Atlètic Balears

AT. BALEARS 0

El Girona va fallar un penal amb l'1-0 (50') i no va tancar el partit fins al minut 84