Girona

La malastrugança del carril dret

Una altra baixa. Coris, l'opció més factible per rellevar Álamo, no va poder ni seure a la banqueta

Els problemes al carril dret centraven bona part de l'atenció del cos tècnic del Girona, que hi va haver d'afegir un imprevist d'última hora que va debilitar encara més la demarcació. Amb Javi Álamo operat dilluns passat del menisc, David Serrano lesionat a Cornellà i Aday Benítez tot just recuperat d'un problema muscular, Sebas Coris tenia tots els números per jugar al costat dret. Però el jugador de Tossa ni tan sols va poder seure a la banqueta. Coris es va fer un trau al peu dret dissabte, en l'últim entrenament abans de marxar cap a Miranda, arran d'una entrada que li va perforar la bota i la mitja. Tot i el cop, el jove del planter va pujar a l'autocar amb els altres 17 convocats per Machín. El doctor del club, Antoni Mora, que esperava el bus a Barcelona juntament amb Quique Cárcel, li va aplicar un punt de sutura i va decidir endur-se'l en cotxe a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida per fer-li proves, que van descartar cap fractura al peu dret. Coris, Cárcel i Mora van acabar de fer el viatge fins a Miranda en cotxe.

L'evolució no va ser positiva, i ahir al matí ja era impossible que Coris estigués en condicions de jugar. “És una llàstima, perquè tenia possibilitats de ser titular, però em va ser impossible”, va comentar el jugador. Tot i que li faran més proves a Girona, la previsió és que amb tres o quatre dies de repòs en faci prou i pugui tornar a treballar amb normalitat.

Mas, amb el president

La solució del cos tècnic, que havia deixat fora de la convocatòria per decisió tècnica els centrals Carles Mas i Marcelo Djalo i el migcampista Vivi, va ser fer viatjar Carles Mas. El banyolí va aprofitar el viatge del president del Girona, Delfí Geli, per integrar-se a l'equip. Va ser l'aposta de Machín per completar la convocatòria, tot i que no ajudava a esmenar els problemes al carril dret perquè és central esquerrà. Machín va situar d'inici Aday Benítez, que després de tres jornades absent jugava el seu primer partit de lliga com a titular.

SEBAS CORIS

Es va fer un trau al peu dret dissabte, però va viatjar i li van fer proves a l'hospital de Lleida

LA SOLUCIÓ

Carles Mas, que no era a la llista, va viatjar ahir al matí amb el president, Delfí Geli
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)