Girona

“Ells ens han posat el partit molt difícil”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín era conscient del mal partit del seu equip, que va estar lluny del nivell que exhibeix habitualment lluny de Montilivi. “Hem de mirar si això ha estat mèrit del Mirandés o demèrit nostre. Jo crec que ells ens han posat el partit molt complicat”, va exposar el tècnic nascut a Gomara. “Hem tingut alguna arribada de Clerc i Aday, però és cert que no hem pogut fer mal per les bandes. Ells ens han pressionat molt bé i no han parat de barallar-se. Al mig, la batalla ha estat equilibrada, però al final els partits es resolen a dins les àrees i ells han encertat quan el partit estava més obert.”

Machín es va lamentar del gol encaixat pel seu equip en el minut 80 a pilota parada: “La responsabilitat és de tots. Amb mi al davant, com a màxim responsable. Però és cert que el gol és més demèrit nostre que no pas mèrit seu. En aquestes accions d'estratègia és més fàcil defensar que atacar. Són marques individuals i no crec que sigui una situació tan difícil de defensar. Ja ens va passar a Oviedo.”

El tècnic del Girona també estava contrariat per les ocasions que el Mirandés va ser capaç de fabricar: “Em preocupa que ens hagin arribat amb tant perill quan som un equip al qual generen poques ocasions. Si això es repeteix, serà un símptoma que tindrem més dificultats de les que estem acostumats”, va indicar el tècnic. “Hem de corregir errors, però també recuperar gent i estats de forma.” Va parlar de la baixa de Coris: “Si hi ha influït? Des del moment que ha de jugar i no pot jugar, és clar que hi influeix. Però no vull posar excuses. Ja veieu els lesionats. I quan n'hi ha tants de concentrats en una posició tan concreta i específica, la dificultat és més gran.” El tècnic, però, està convençut que l'equip s'enlairarà: “És en els pitjors moments quan s'ha de veure la gent de l'equip i de l'entorn. Hem de continuar i insistir en la línia que ens ha donat i que ens donarà resultats”, hi va afegir.

Machín va canviar el sistema en la segona meitat, però va servir de ben poc: “Quan les coses no surten, alguna cosa s'ha de fer. Penso que hem millorat, però no hem encertat quan hem tingut les ocasions, i així és complicat guanyar. El partit no ha tingut un dominador clar, però és cert que ells han arribat més.”

EL PARTIT

“No hi ha hagut un dominador clar, però el Mirandés ha tingut més arribades”

L'1-0, D'ESTRATÈGIA

“És més demèrit nostre que no pas mèrit seu. És més fàcil defensar que atacar”

OCASIONS DEL RIVAL

“Si això es repeteix, serà un motiu de preocupació. Ho hem de corregir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)