Girona

Flors per a Nwakali

Machín. El tècnic constata que el nigerià ha arribat en bona forma, tot i que insinua que demà no el convocarà

“Entenc que podria jugar, perquè ningú m'ha dit res del tema burocràtic”, va comentar Pablo Machín quan se li va preguntar sobre què pot aportar Chidiebere Nwakali, incorporat aquesta setmana en el dia a dia de la plantilla. Aparentment, doncs, el nigerià té els papers arreglats i està disponible per enfrontar-se a l'Almeria. Una altra cosa és que entri en la convocatòria, cosa que sembla complicada malgrat els elogis que Nwakali va rebre del tècnic: “Té el problema de l'idioma [el jugador només es pot fer entendre en anglès], però no és un futbolista que no sàpiga de futbol. Té qualitat suficient per estar a l'equip, però encara l'hem de conèixer una mica més”, va afegir-hi el tècnic.

La primera setmana ha servit per resoldre dues grans incògnites. La primera era sobre l'estat físic del futbolista, que presentava dubtes després d'haver estat tant de temps fora: “No és el típic jugador que diu que s'ha estat entrenant i que després li veus carències. Al principi vam tenir precaucions, però de seguida ens vam adonar que tenia un nivell físic òptim. I estic segur que, si hagués de jugar diumenge, ho podria fer durant molts minuts perfectament”. L'altre interrogant era el nivell futbolístic, també resolt de manera molt favorable, segons el tècnic: “No és cap jugador de farciment. Acabarà sumant, donant qualitat als entrenaments i competitivitat”, va afirmar. I sobre la demarcació que ha d'ocupar sobre la gespa, Machín també va ser prou clar: “El veig més de pivot defensiu o també d'interior, tot i que són posicions on tenim molts jugadors. Intentaré si podem adaptar-lo a una altra posició que ens pugui fer falta [referint-se al carril dret], com hem fet amb Pol Llonch. Ja veurem. Encara és aviat”.

BONA PINTA

“Té qualitat per estar en el grup, però encara l'hem de conèixer una mica més”

POLIVALÈNCIA

L'entrenador el veu més de pivot o d'interior, però intentarà que s'adapti al carril

Ni Coris ni Serrano ni Rubén Sobrino

El panorama del Girona serà exactament el mateix que el de la setmana passada a Miranda pel que fa als jugadors que estaran a disposició de Machín. Dels quatre que van ser baixa, el tècnic no en recuperarà ni un. Ja se sabia que Álamo no arribaria, però el canari cada dia va més lleuger i no s'hauria de descartar que s'acabin complint les expectatives més optimistes, que eren d'un mes (el van operar el 28 de setembre). Dels jugadors que no van ser a la gespa de Miranda i que han estat dubte tota la setmana, el tècnic ja els ha descartat tots. Coris continua sense entrenar-se i Machín va revelar ahir que no arribarà a temps. És també el cas de Serrano, que es va lesionar en el pitjor moment (en el partit de copa Catalunya a Cornellà) perquè amb els problemes que té l'equip en el carril dret hauria tingut minuts tant a Miranda com possiblement demà. Qui tampoc no avança és Rubén Sobrino, que ahir es va quedar a Montilivi fent recuperació i tampoc es va exercitar amb la resta del grup en la gespa artificial de Vilablareix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)