Girona

“Hem competit i treballat bé”

Pablo Machín Entrenador del Girona

L'empat no podia deixar satisfets ni l'entrenador ni els jugadors del Girona, que tornava a demorar el primer triomf a casa, però Pablo Machín no en feia cap lectura dramàtica, ni de bon tros: “Hem fet un partit molt correcte i competit, i crec que els senyals d'identitat del Girona s'han vist pràcticament durant els 93 minuts. Crec que hem competit i treballat molt bé contra un bon rival que, a més, ha vingut molt motivat arran del canvi d'entrenador.”

El començament va ser nefast. “Hem sortit penalitzats de seguida. És fàcil dir que s'ha de sortir més concentrat, però crec que ha estat més encert seu, en una jugada amb molta velocitat i qualitat. També ens hem d'adonar contra qui competim”, va defensar l'entrenador del Girona, que considera que el seu equip va fer més mèrits per guanyar. “En la primera part, ens hem sabut sobreposar al cop dur del gol, cosa que vol dir que l'equip té caràcter i hi creu, i hem tingut ocasions força clares. I en la segona, hi ha hagut oportunitats encara més clares, com la de Felipe o la de Clerc. En altres situacions, quan tot et surt de cara, entren. No hem tingut aquesta fortuna.”

Respecte als quatre partits sense guanyar com a local, Machín defensa que en tots ho haurien pogut aconseguir. “Hem de continuar treballant en la mateixa línia. Fent partits així, el més lògic és que el futbol acabi sent just, si és que hi ha justícia.” De tota manera, Machín assumeix que s'ha d'accelerar el ritme de punts: “Avui pensarem que mereixíem més, però a partir de dimecres tornarem a treballar i allò que mirarem són els punts que tenim, i anirem a Leganés supernecessitats.”

Preguntat per si pot pesar a l'equip veure's prop del descens, el de Gomara va dir: “Jo crec que no. Ja havíem dit que han de passar deu o dotze jornades per saber realment pel que podem treballar. Quan vam començar, veníem amb una idea bastant equivocada, perquè tot el que vam fer el curs passat genera unes expectatives a la gent. Quan competim, la gent ens considera com el Girona de l'any passat, però ens hem d'adonar que som un més de la categoria. I que, per afició, recursos i economia, som dels més baixos de segona A. Hem de tocar de peus a terra, com crec que està fent l'equip, i lluitar i valorar cada punt. El punt d'avui té molt de valor.”

Machín confia a anar recuperant efectius. De Borja García, va dir: “Ha demostrat que té molta qualitat, però físicament encara no està al nivell. Es necessita competir per adquirir-lo, però tampoc podem regalar entrar a l'equip a qualsevol. S'ho han d'anar guanyant amb pic i pala.”

EL 0-1 DE SEGUIDA

“L'inici ens ha penalitzat, però ens n'hem refet. Això vol dir que tenim caràcter”

LA MODÈSTIA

“No som l'equip de l'any passat sinó un més de 2a A; i, per recursos, dels més baixos”

EL MISSATGE

“Hem de tocar de peus a terra, com crec que està fent l'equip, i valorar cada punt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)