Girona

Borja progressa

Actiu. El madrileny va aportar detalls de qualitat contra l'Almeria i espera anar guanyant protagonisme

Va tenir els mateixos minuts que la setmana anterior a Miranda (els 18 últims), però la participació no va tenir res a veure. A Anduva gairebé no va tocar la pilota. I diumenge, contra l'Almeria, no va parar de demanar-la a prop de la frontal i, sense fer res de l'altre món, va ensenyar detalls de molta qualitat, com ara una paret amb l'esperó cap a Mata en una de les ocasions més clares del Girona. “El més important és que sigui efectiu. Jo miro de fer el meu joc, que és el que he fet tota la vida, sentir-me còmode i tenir dues o tres accions per començar que et donin confiança”, resumia l'exjugador del Còrdova, que s'hauria de convertir en un dels actius principals del Girona i que, de mica en mica, va progressant. “Sempre que vaig a un equip intento ser titular i important. Aquí, vaig arribar en una situació complicada, amb molt poca pretemporada feta, i és qüestió de tenir paciència. Amb la intensitat que hi ha als entrenaments, estic agafant el to físic adequat. He de continuar confiant que les coses aniran sortint i sobretot posar-me bé físicament.”

Borja, que va rellevar Felipe, considera que ha de treballar molt per ser titular. “Hi ha competència, sana però dura. I també és important que els que surtin de la banqueta aportin coses al grup.” El jugador és optimista: “Veig l'equip armat. Contra l'Almeria ens vam refer del 0-1, vam dominar el joc i vam tenir ocasions. S'han de materialitzar, però quan no ho pots fer també s'ha de saber valorar un punt, i encara més després d'haver perdut el partit anterior”.

EL PROTAGONISTA

Això és una cursa molt llarga. Vull anar tenint minuts a poc a poc, continuar recuperant la confiança i anar ajudant l'equip
L'equip està armat i crea ocasions. Quan no les materialitzes, també s'ha de saber valorar un punt
Borja García
DAVANTER DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)