Girona

“El 2-1 ens ha fet veure la llum”

Pablo Machín Entrenador del Girona

És probable que Pablo Machín estigués força descontent amb el partit del Girona, malgrat el punt aconseguit gairebé de miracle, però com a mínim ho va voler dissimular després. D'entrada, no estava gens d'acord que el partit de Butarque fos el pitjor dels seus en molt de temps. “Ni de bon tros. Hem fet dos gols, i guanyar aquí no és gens fàcil. També hem de tocar tots de peus a terra i saber quina classe d'equip som. No sé per què hem de ser millor que el Leganés”, va apuntar el tècnic, que va insistir en la mateixa idea: “No puc estar content amb el joc defensiu si ens fan dos gols, i encara menys ho estic amb l'ofensiu. Però una altra cosa és dir que ha estat un desastre o que el rival ens ha passat per sobre; em nego a pensar-ho. Sempre que guanyem és per sort. L'any passat, i aquest també. Serà tot qüestió de sort.” Machín va voler fer la lectura positiva: “Si tots teniu la percepció que hem estat molt malament, potser sí. No vull dir que jo tingui la raó, però aconseguir un punt sempre és bo. I remuntant dos gols, encara més. No vull enganyar ningú. No hem fet el millor partit del món ni hem creat gaire perill, però en futbol s'ha de ser efectiu.”

La clau, segons Machín, va ser el gol de Jaime Mata: “Quan el partit es posava més perquè ells guanyessin tranquil·lament, hem marcat el 2-1, que ens ha fet veure la llum. Provocant un partit boig, moltes vegades pots acabar rebent el 3-1, i avui hem aconseguit el 2-2. Per vistositat i ocasions, segurament mereixíem més en altres partits, però la realitat és el marcador i és la classificació. I no em fa
res dir que el Leganés ha fet millor partit, però tampoc crec que hàgim estat a un nivell molt i molt inferior.”

Dominats en el joc pel Leganés, el gran maldecap del Girona va ser la manera de defensar, especialment les accions a pilota aturada, com les que van significar els dos gols dels madrilenys. “Sempre que no guanyem felicito els jugadors per l'esforç, perquè el que han fet és bastant acceptable. Una altra cosa és que hàgim estat encertats. Sobretot a pilota aturada, en què hem d'estar més concentrats perquè sabem que ens faran aquest tipus d'accions i n'hem parlat. Hem de corregir coses com aquesta; estar més atents en les accions d'estratègia. Avui ens han penalitzat molt. Perquè, reconeixent que han tingut més joc, ens han marcat a pilota aturada.”

Pablo Machín també va parlar de l'expulsió de Jairo per haver-se tret la samarreta quan va marcar el 2-2: “Després de l'alegria pel gol ha perdut el cap. I la realitat és que no hi podem comptar per dissabte. N'hem d'aprendre. Entre l'expulsió i la lesió d'Aday, com a mínim entre els contratemps hem pogut aconseguir un punt més, que és positiu.”

BADANT MASSA

“Hem d'estar més concentrats i atents amb la pilota aturada: ens ha penalitzat”

LECTURA POSITIVA

“No hem fet el millor partit del món ni hem creat gaire perill, però cal ser efectiu”

A LA DEFENSIVA

“No entenc per què hem de ser millors que ells; hem de tocar de peus a terra”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)