Girona

“Hauríem d'haver estat més llestos”

Asier Garitano Entrenador del Leganés

En comptes de queixar-se de la injustícia o dels mèrits fets pels seus, l'entrenador del Leganés va fer autocrítica: “S'han de controlar
més algunes situacions. Amb 2-0 potser ho hem vist massa senzill, i nosaltres de massa senzill res. Hauríem d'haver estat més llestos. No se't pot escapar un partit que estàs guanyant per 2-0 i en què el rival tampoc t'està generant ni dominant.” Asier Garitano va detectar un excés de confiança. “Ja era un partit difícil, després de la copa, amb massa afalacs, que solen relaxar o confondre. I no hem sabut jugar els últims 20 o 25 minuts. Em fa la sensació que tothom ho veia bastant senzill, i quan et relaxes passa això. No ens feia falta anar a atacar i buscar el tercer amb quatre jugadors a l'àrea. Ni fer tocs de taló i sentir «olé» a la grada. Això no val; passa quan et veus superior. Necessitem competir més.”

Garitano va explicar que havien fet “moltes coses bé” i va destacar que van saber fer mal al Girona en l'estratègia. És per això que va lamentar com va acabar el partit. “Els jugadors ho han donat tot; la pena és ser tan superior i que se t'escapin dos punts”, va insistir.

RETRET ALS SEUS

“Fer tocs de taló i sentir «olé» no val; això passa quan et veus superior”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)