Girona

El 3-5-2, menys intocable

Condicionat. La lesió d'Aday Benítez va fer accelerar en el descans els retocs de Pablo Machín, que va jugar tota la segona meitat amb un 4-4-2

Fa quinze dies a Miranda, en què el Girona ja va oferir una imatge pobra, Pablo Machín va decidir arraconar a mitjan segona part el seu sistema de joc talismà, que pràcticament no havia alterat des que va aterrar a Montilivi. El 3-5-2 va donar pas a un esquema més habitual en els equips, amb quatre jugadors al darrere. Ahir va trigar molt menys a remoure l'esquema de joc, ja que el Girona ja va sortir després del descans amb el 4-4-2. L'argument que va empènyer Machín, això sí, va ser l'obligació de substituir Aday Benítez, que va haver de demanar el canvi perquè va rebre dels isquiotibials.

Els problemes al carril dret ja fa setmanes que duren. Amb Javi Álamo operat, Sebas Coris encara no estava a punt per viatjar a Leganés. I el jove del filial David Serrano, tot i que ja s'havia integrat al treball de l'equip durant la setmana, encara no va entrar a la llista. Un cop es va lesionar Aday, Machín tenia la possibilitat de situar al carril Pol Llonch, que ja hi havia jugat uns minuts malgrat que és interior. Però Machín va preferir fer entrar el davanter Jairo Morillas i regirar l'esquema i unes quantes peces. Probablement, hi va fer també la pèssima primera meitat de l'equip, tot i que la imatge en la segona meitat, ja amb el 4-4-2, tampoc va ser millor.

Amb el nou esquema, Kiko Olivas es va desplaçar al lateral dret. Pere Pons i Granell (rellevat al final per Pol Llonch) van formar el doble pivot; Eloi Amagat es va decantar cap a la dreta abans de ser substituït per Borja García, i Felipe es va situar a l'esquerra, amb Jairo i Mata en punta. Aquests tres últims, els davanters més habituals, van ser els protagonistes dels gols.

Pendent de proves

La lesió d'Aday Benítez als isquiotibials no té res a veure amb les anteriors, també musculars. En qualsevol cas, el jugador de Sentmenat està de pega, perquè tot just ahir encadenava el tercer partit de lliga de titular, un cop superades molèsties anteriors. Pendent de l'abast de la lesió d'Aday, Machín hauria de tenir a punt en teoria Coris, a més de Serrano, per dissabte.

LA DECISIÓ

Tot i tenir l'alternativa de Pol Llonch al carril, Machín va canviar el dibuix

DE PEGA

Aday, que encadenava el tercer partit de titular, va rebre dels isquiotibials
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)