Girona

Una passa imperceptible

La mateixa distància. L'empat a Leganés manté el Girona un punt per sobre del descens i a quatre punts del sisè, igual que fa una setmana

El punt que el Girona va rescatar en temps afegit a Butarque no va significar cap canvi substancial en la classificació pel que fa a la distància respecte al sisè i el dinovè, dues posicions clau per dalt i per baix. De fet, la passa és tan imperceptible que el Girona es manté quatre punts per sota del Numància –si la lliga s'acabés avui, els sorians serien l'últim equip que accediria a la fase d'ascens– i un per sobre del Valladolid, que, de manera sorprenent, marca el descens. Exactament igual que la setmana passada, tot i que fa vuit dies les referències eren l'Oviedo (ara tercer) i el Mallorca (vintè).

Això sí, sense el punt sumat a Leganés, la situació dels blanc-i-vermells s'hauria agreujat una mica més, perquè, tot i que s'haurien mantingut fora de les quatre últimes posicions, formarien part d'un grup de cinc equips empatats a 9 punts (Tenerife, Albacete, Valladolid i Mallorca), dos dels quals estan en zona de baixar a segona B. I malgrat que el Girona ha guanyat una posició –va començar la jornada 17è i ara és 16è–, els de Machín s'han vist superats pel Llagostera per diferència de gols (+1 els d'Oriol Alsina; -1 els de Pablo Machín).

L'ascens directe, lluny

El Girona, que ja s'ha deixat 17 punts –n'ha sumat 10 de 27 possibles–, està perdent pistonada respecte a l'ascens directe, que el curs passat va tocar amb la punta dels dits i no sembla que enguany hi pugui aspirar. L'Osasuna i el Còrdova, els que ara tallen el bacallà, tenen 9 punts més que els gironins.

DEL 17È AL 16È LLOC

Ha avançat en la taula el Tenerife i l'Albacete i s'ha vist superat pel Llagostera

L'ASCENS DIRECTE

Els gironins, en canvi, s'han allunyat a nou punts dels dos primers llocs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)