Girona

Aday esquiva la ruptura

Alleujament. El jugador de Sentmenat té un esquinç miofascial, una lesió menys greu que un trencament. L'evolució marcarà la disponibilitat

Substituït al descans al camp del Leganés, on es queixava dels isquiotibials, Aday Benítez es va sotmetre ahir a proves per poder determinar l'abast de la lesió. El jugador de Sentmenat va anar ahir al matí a l'Hospital General de Catalunya, on li van fer una ressonància magnètica. La prova va ser prou alleujadora per al vallesà, perquè no va detectar cap trencament a la zona afectada. Segons va informar el Girona al vespre, unes quantes hores més tard de la realització de les proves, Aday té un esquinç miofascial. És una lesió menys greu que la ruptura. Pronosticar un termini de recuperació és encara massa agosarat, però en principi la baixa no s'hauria d'allargar gaires dies. Les sensacions del jugador i la seva evolució els pròxims dies aniran determinant el temps que necessitarà per poder treballar amb plena intensitat.

Reincident

Aday Benítez, que destaca per la seva explosivitat, ha tingut diversos episodis de problemes musculars, tot i que la primera absència d'aquest curs (durant part de la pretemporada) va ser perquè s'estava recuperant d'una operació al menisc extern del genoll esquerre que va esperar a fer-se després de l'últim partit de la temporada passada, precisament contra el Saragossa, rival de dissabte a Montilivi. Aday va tenir minuts en la recta final dels tres primers partits de lliga, abans que un problema muscular –un trencament a l'abductor, teòricament en una zona diferent de la que ara té afectada– el tingués tres setmanes sense poder competir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)