Girona

“És un lluitador i m'hi sento molt còmode”

Jairo Morillas Davanter del Girona

Més habituat a jugar al costat de Felipe, Jaime Mata també ha format tàndem d'atac amb Jairo Morillas. Tots dos van jugar junts d'inici en tres jornades consecutives, a Oviedo (1-2, amb gol del madrileny), contra el Llagostera (2-2, amb diana del sevillà) i a Miranda (1-0). “Em sento molt còmode amb ell. És un lluitador, treballa molt i m'hi sento molt a gust”, va explicar ahir el davanter cedit per l'Espanyol, que tornarà a estar a punt després d'haver d'acomplir un partit de sanció per l'expulsió a Leganés, castigat per haver-se tret la samarreta després de celebrar el 2-2. “No crec que em passi més. Benvinguts siguin els gols, però les celebracions ja estaran més al marge.” Jairo aspira a tornar a tenir protagonisme, si pot ser com a titular: “Torno amb moltíssimes ganes, però això ja depèn del mister. Estic preparat per al que decideixi.”

Jairo, que comparteix amb Mata la condició de màxim golejador de l'equip (tres gols), veu benvinguda la competència al davant –“com més n'hi hagi, millor per a l'equip”–, amb l'aparició contra el Saragossa del juvenil Joel Arimany. El jugador nascut a Gilena espera un partit de molta exigència al camp de l'Osasuna: “És un camp molt complicat i el rival és líder, però intentarem posar-li les coses difícils i treballar com ho estem fent, o fins i tot posant-hi més intensitat. Tant de bo puguem aconseguir els tres punts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)