Girona

“Hem sabut patir quan ha tocat patir”

Pablo Machín Entrenador del Girona

En la valoració final, Machín va argumentar que el partit havia tingut el Girona com a amo de la primera meitat i l'Osasuna com a dominador de la segona: “Sabíem que ells estaven en una molt bona dinàmica i que sortirien a imposar un ritme molt alt. Ho hem intentat impedir i penso que ho hem aconseguit. La primera part ha estat nostra, per domini i per ocasions. O almenys els primers 40 minuts, perquè a partir d'una murrieria de Nino ells s'han ficat en el partit. Després del descans, ens han posat la por al cos, més per empenta que no pas per ocasions. Ens han obligat a fer un enorme exercici defensiu per conservar el 0-1. El vestidor està destrossat físicament, però anímicament aquesta victòria es fenomenal.”

L'entrenador del Girona va admetre que la lectura de cinc partits sense guanyar era massa negativa: “Jo preferia veure-ho com que n'acumulàvem tres sense perdre, que ara són quatre. De fet, penso que la victòria podria haver arribat perfectament molt abans pels mèrits que havíem fet.” Machín va reconèixer que el partit havia tingut molts canvis de decoració: “Un dels aspectes més destacats és que quan ha tocat patir hem sabut patir. La concentració defensiva ha estat en tot moment molt alta.” El Girona va aprovar una de les assignatures pendents –no va donar possibilitats a l'Osasuna en els córners i les faltes laterals, que n'hi van haver un munt–, però el mateix Machín va reconèixer que no van gestionar del tot bé el control: “M'hauria agradat defensar tenint més la pilota i no rebutjar-la tan ràpidament. Els canvis [Granell i Eloi] eren per intentar fer un joc més elaborat en un moment en què ells arriscaven i deixaven espais. Tot i això, hem tingut ocasions al contraatac per marcar el 0-2 i estalviar-nos els últims minuts de patiment.”

Machín estava satisfet del rendiment d'Alcaraz, que va completar els noranta minuts: “Ha sabut aprofitar el seu moment, ha tingut continuïtat i avui ha marcat el gol.” Sobre la suplència de Richy, el tècnic va comentar que hi ha jugadors que cal dosificar: “L'últim dia va acabar tocat del nervi ciàtic i confio en tots els centrals.” També va fer jugar Llonch en lloc d'Álamo: “Ho estava fent bé i Javi, després de més d'un mes aturat, necessita més rodatge.”

PARTIT EXIGENT

“Els jugadors estan destrossats físicament, però anímicament, el 0-1 és fenomenal”

L'OSASUNA

“Ens han posat la por al cos en la segona part, més per empenta que per ocasions”

POSITIU I NEGATIU

“L'exercici defensiu ha estat enorme, però ens ha faltat tenir més la pilota”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)