Girona

El Girona, cap i cua

Els extrems. Els de Machín són el millor visitant de segona A (10 punts) i també el pitjor local (0 triomfs a Montilivi)

Amb Pablo Machín a la banqueta, el Girona té un 55,8% de victòries lluny de Montilivi (19 en 34 sortides), la qual cosa és una brutalitat. La temporada passada, els blanc-i-vermells ja van assolir el rècord absolut a camp contrari, tant de triomfs (13, que van ser 14 amb el del play-off) com també de punts (42 en la lliga regular). Uns números que semblaven imbatibles, tot i que la trajectòria actual de l'equip lluny de Montilivi fa pensar que s'hi pot acostar.

Aquesta temporada, el Girona només ha guanyat tres partits i tots han estat com a visitant (a San Mamés, al Carlos Tartiere i ahir a El Sadar). Han estat tres victòries per un sol gol de diferència (0-1 contra el Bilbao Athletic, 1-2 contra l'Oviedo i el 0-1 contra l'Osasuna) que han valgut nou punts. S'hi ha d'afegir l'empat èpic a Leganés, on els de Machín van rescatar un punt que semblava impossible (del 2-0 en el minut 80 al 2-2 en el temps afegit). Les dues ensopegades han estat per la mínima: 1-0 a Tarragona i a Miranda, en dos pèssims partits. El Girona ja encapçalaria la classificació com a visitant amb un punt més que l'Osca (9) i dos més que el Còrdova, l'Osasuna, el Saragossa –líder, segon i tercer classificats– i l'Oviedo (7). Els dos equips aragonesos (Osca i Saragossa) no han perdut a camp contrari.

A Montilivi, la creu

L'altra cara de la moneda del Girona és en els partits de casa. D'oficials, n'enllaça set sense guanyar (la malastrugança va començar amb el Lugo i el Saragossa, el curs passat), cinc dels quals són aquest curs (ja s'han escapat onze punts de l'estadi). De fet, amb el triomf d'ahir de l'Osca, el Girona s'ha quedat com l'únic equip de segona A que encara no ha guanyat com a local, on suma només quatre punts. El segon equip amb pitjor balanç a casa és el Tenerife (5).

PARAULES MAJORS

Tots els partits els ha guanyat a fora (3), i amb Machín ja són 19 triomfs en 34 sortides

LA CREU

La victòria ahir de l'Osca a l'Alcoraz deixa el Girona com l'únic que no ha guanyat a casa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)