Girona

David Oliveros tindrà “partits puntuals” a la porteria del filial

Debut. El tercer porter es va estrenar a primera catalana en el duel a la Jonquera (1-0)

Per sorpresa –fins ara el paper del tercer porter del Girona es resumia als entrenaments de la primera plantilla–, David Oliveros va defensar la porteria del Girona B diumenge a la Jonquera. Es feia fins i tot estrany que el dia a dia de l'exporter del Madrid juvenil s'acabés els divendres o els dissabtes i que es quedés en blanc els caps de setmana. Omar Harrak va valorar “molt positivament” l'actuació d'Oliveros, malgrat que el filial no va ser capaç d'aixecar el vol (1-0). “Va ajudar molt i la intenció és que ho faci més vegades, però en partits puntuals. No serà com l'any passat Andrés, que jugava cada cap de setmana. El que sí que tenim clar és que farà el cent per cent dels entrenaments amb la primera plantilla.” Harrak va afegir que estava satisfet amb Becerra, Germán i Oliveros: “Tots tres tenen molt clar quin és el seu rol. La predisposició dels tres és màxima i l'actitud, fantàstica. Llàstima que el fet de no estar en més competicions ens limita.”

REACCIONS

Vam valorar la situació del filial i la gran feina de David [Oliveros] en el dia a dia del primer equip i vam decidir que anés a ajudar el Girona B
No tenir més competicions ens limita, però els tres porters tenen bona relació i saben quin és el seu rol
Omar Harrak
ENTRENADOR DE PORTERS del girona fc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.