Girona

“Té una execució de xut magnífica”

“Amb tants mitjapuntes, s'ha anat perdent el xut des de lluny; Rubén Alcaraz fa gols d'aquells que vèiem en els resums de la Bundesliga”

Kiko Ramírez, que té l'encàrrec de revifar el Castelló, coneix molt bé Rubén Alcaraz, però també Pol Llonch i Vivi, a qui va entrenar a l'Hospitalet.

És dels menys sorpresos pel gol?
I tant. Quan llegeixo que en Rubén ha marcat, ja sé que haurà estat un golàs. I si expliquen que és un golàs, penso: ‘Ja n'ha fet una d'aquelles.' Té una execució magnífica, fent pujar i baixar la pilota molt ràpidament. Xuta de cine.
N'hi deu recordar uns quants.
Sí, ens va donar molta vida. Va ser una sorpresa molt agradable, veure que un jugador de treball com ell era capaç de marcar tants gols. En va fer molts, i la majoria golassos, d'aquells que són difícils de veure als camps. Amb tants mitjapuntes, s'ha anat perdent el xut des de lluny. Sempre dic que fa gols de Bundesliga, d'aquells que vèiem en els resums.
Ell va dir en una entrevista que vostè li havia donat molta llibertat.
Sí, perquè era un diamant en brut. Un noi amb moltes ganes de progressar i amb moltes qualitats. Quan el veus córrer, no penses que pugui fer tot el que fa. I ho fa tot bé. Tallant la pilota, anant al xoc, agafant molt de camp, arribant i xutant. Quan tens un jugador d'aquestes característiques, l'únic que has de fer és fer-lo sentir important. Ell treu el millor que té. És un 4x4, capaç d'adaptar-se a tot tipus de futbol. A segona A, potser ja haurà d'escollir més una especialització, perquè s'hauran de repartir la feina, però a segona B ho feia tot.
El Girona el va lligar ben aviat.
Va ser una aposta de Quique Cárcel, i en vam parlar. Quan li vaig veure el potencial que tenia, li vaig dir a Cárcel que ni s'ho rumiés, que li faria fer un salt de qualitat. El Girona té dos jugadors exemples en el futbol. Un és ell i l'altre, Pol Llonch, que també pot jugar en qualsevol posició.
Doncs ara Llonch s'està adaptant al carril dret.
Perquè és un altre noi espectacular. Amb nosaltres va arribar a jugar de mitjapunta. I si perdíem el lateral esquerre, s'hi posava. Ha jugat de tot. I quan un jugador a segona B juga de tot i ho fa bé, vol dir que ja està preparat per pujar de categoria. Tant a l'un com a l'altre, la segona B se'ls feia petita.
També va entrenar Vivi, que de moment no té oportunitats.
Si no el voleu, porteu-me'l, que li trec petroli! Vivi és un jugador més de posició, que sempre elegeix molt bé què ha de fer. Tàcticament, és una passada. I per la planta que té, quan es faci fort, hi ha una matèria primera espectacular. Me l'enduria avui mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)