Girona

Eloi creu que el Lugo va venir primat a Montilivi

Comptes pendents. El capità admet que la plantilla té ganes d'enfrontar-se a l'equip gallec i guanyar-lo: “No ens porta bons records; tot és molt recent”

“Si em demaneu l'opinió, crec que realment hi anaven.” La resposta d'Eloi Amagat és a la pregunta de si creia que el Lugo va venir primat a Montilivi en el partit que l'equip gallec, que no s'hi jugava absolutament res, va frustrar l'ascens del Girona a primera divisió en el temps afegit el curs passat. “És un equip que no ens porta bons records. Tot és massa recent. Tenim ganes que arribi el partit”, va afegir-hi.

Certament, molts jugadors actuals del Girona van viure en primera persona la gran decepció que va suposar el gol de Pablo Caballero que va acabar donant l'ascens directe a l'Sporting. “Les primes en el futbol existeixen i existiran tota la vida. Al final no sé si és lícit o no. O si directament fins i tot s'haurien de legalitzar. Són temes que es podrien debatre durant hores.” Eloi sí que va insistir que el Girona haurà d'anar amb compte amb l'excés de ganes: “Haurem de gestionar bé la sobremotivació i portar-la amb tranquil·litat, perquè encara ens podria perjudicar.”

En un curs que ja no té res a veure amb l'anterior, Eloi també va parlar de la urgència de treure's l'espina a Montilivi: “No és gaire normal haver jugat cinc partits a casa i no haver-ne guanyat cap. Hem de fer-ho com sigui per treure'ns aquest pes de sobre i també per fer un salt qualitatiu a la classificació.
Diumenge, amb només una victòria, ens vam acostar a dos punts del play-off i ens vam allunyar a quatre del descens.”

LES FRASES D'ELOI AMAGAT

Les primes existeixen i existiran en el món del futbol. Si em demaneu l'opinió, crec que [els del Lugo] realment anaven primats
Haurem de gestionar bé la sobremotivació i portar-la amb tranquil·litat, perquè encara ens podria perjudicar
A banda del rival, la victòria és molt important per a nosaltres. No és normal que no haguem guanyat encara a Montilivi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)