Girona

Sobrino s'hi afegeix

Per fi? Inèdit en la lliga per una lesió i dues recaigudes, el davanter del Girona s'ofereix per jugar contra el Lugo

S'han disputat ja onze jornades, més d'una quarta part del campionat, i Rubén Sobrino les ha hagut de viure totes des de la graderia o des de casa, lluny d'on li hauria agradat estar.“No sé si això em farà anar amb més pressa, però sí que n'he après molt i em servirà per a alguna cosa. M'he adonat que el temps passa molt ràpidament i que m'he perdut força partits, i sortiré molt motivat”, explicava després de l'entrenament d'ahir Sobrino.

El davanter, un fitxatge destacat de l'estiu que es va fer esperar, ha viscut un malson entre una lesió amb la qual ja va arribar i un parell de recaigudes quan començava a treballar amb l'equip. Ara, el jugador cedit pel Manchester City es veu en condicions, per fi, de debutar en el Girona.

“Em trobo bé, força millor. Al 100% no hi estic; però, si el tècnic ho creu oportú, puc jugar una estona a la segona part i tornar a agafar minuts i sensacions”, va comentar el jugador de Daimiel, que ha anat superant les molèsties. “He fet com deu pretemporades. En feia una, i m'havia d'aturar, per petits cops que no semblaven gaire cosa i que finalment sí que ho eren. Em van fer proves en què va sortir tot bé, i ara m'agradaria gaudir una mica jugant”. Sobrino és una de les apostes fortes del Girona, però Pablo Machín ja va avisar la setmana passada que ningú s'esperés “cap Messi o cap Cristiano” ni que fes gols a cabassos només de debutar. “De pressió, l'entrenador te'n posa sempre. Això ho sap controlar bé. De Messi i de Cristiano, només n'hi ha un. I de Sobrino, també. Espero marcar el màxim nombre de gols possible aquest any i ajudar l'equip amb el meu joc i en tot el que pugui.”

EL PROTAGONISTA

No estic encara al 100%, però crec que diumenge estaré a punt per jugar una estona i tornar a agafar minuts i sensacions
De pressió, el tècnic sempre en posa. Espero fer el màxim nombre de gols possible i ajudar l'equip
Rubén Sobrino
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)