Girona

Maleïda aparició

16 punts de 18. El balanç global de punts del Girona contra el Lugo és molt bo, però quedarà tacat per sempre pel primer gol dels gallecs a Montilivi

Pel balanç global de punts, el Lugo hauria de ser un rival propici per al Girona, que ha fet 16 dels 18 punts contra el conjunt gallec en les tres temporades consecutives en què s'han trobat a segona A. Des del famós duel de fa cinc mesos, però, res no tornarà a ser igual. Perquè l'aparició a última hora de Pablo Caballero, que va deixar glaçat l'estadi i sense ascens directe el Girona, taca de manera gens dissimulable la baralla particular entre els dos conjunts.

Aquell gol de Caballero, letal per als gironins, va ser tot just el primer –l'únic, fins ara– que va celebrar el conjunt gallec a Montilivi. De fet, els dos partits anteriors a Girona s'havien tancat amb golejades severes dels locals. El curs 2012/13, l'equip que preparava Rubi estava llançat cap al somni de l'ascens i es va acostumar a saldar amb golejades els partits de la segona volta a l'estadi. De fet, en menys de 20 minuts l'equip ja tenia el partit encarrilat (2-0), i en la segona meitat en van caure dos més. Força més sorprenent i impactant va ser el 6-0 de deu mesos més tard. Després de sis empats seguits, amb Javi López a la banqueta, els gironins es van destapar amb mitja dotzena de gols que semblaven curar molts mals, però que a l'hora de la veritat van ser molt enganyosos. A l'Anxo Carro, el Girona ha fet un ple de victòries.

UN GOL MORTÍFER

El Lugo havia encaixat 11 gols a Girona abans de marcar-hi el primer, que va ser letal

MOLTA DIFERÈNCIA

17-3
és el balanç
de gols a favor i en contra del Girona en els duels amb el Lugo a segona A.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)