Girona

“Ha faltat encert, cap novetat”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín no es va mostrar especialment preocupat per haver perdut el partit d'ahir al Miniestadi. “Hem vingut a competir i ha estat un partit bastant igualat. S'ha decidit amb una acció de qualitat en què han trencat el fora de joc i han finalitzat bé”, va començar explicant el tècnic del Girona, que va tornar a lamentar la poca precisió del seu equip en els últims metres: “No hem tingut encert de cara a porteria, un fet que per a nosaltres, lamentablement, no és cap novetat. Ens ha costat crear perill, però hem tingut ocasions suficients per fer algun gol. El que passa és que, quan arribem a la porteria rival, a dalt no ho concretem amb qualitat en els últims metres, que en el futbol és el que marca les diferències.”

Pablo Machín també va valorar els primers minuts amb el Girona de Rubén Sobrino i Chidiebere Nwakali: “En Rubén feia tres mesos que no competia, no està al 100% però ens ha sorprès que hagi aguantat tants minuts sobre el terreny de joc, que era la incertesa que teníem. Pel que fa a Nwakali és complicat que pugui fer un partit excel·lent, perquè té moltes dificultats amb l'idioma, però ha competit.”

Finalment, Machín va destacar que ara el Girona s'ha de centrar en la lliga amb l'objectiu de començar a redreçar el vol aquest mateix dissabte al camp de l'Alavés (a les 18 h): “El curs passat jugaven pràcticament sempre els mateixos i aquest any no és així, tots tenen les seves oportunitats en la lliga. A mi ja m'agradaria que juguessin força els mateixos, seria un bon senyal, però ara ens hem de centrar en la competició important. Necessitem fer un bon partit a Vitòria i tenir més encert en els últims metres, condició indispensable per poder guanyar.”

Gerard López, satisfet

El tècnic del Barça B va valorar molt positivament la victòria del seu equip contra el Girona. “Ha estat un molt bon partit, ben competit, contra un rival d'entitat, estic molt satisfet, independentment de la victòria, que crec que és merescuda. Valorem la competició i arribar a la final ens fa estar contents”, va dir Gerard.

NO HI HA MANERA

“En els últims metres no concretem, que en el futbol és el que marca les diferències”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)