Girona

Primera convocatòria de Sobrino

Rubén Sobrino va jugar 77 minuts al Miniestadi i va entrar ahir per primer cop en una convocatòria de lliga. Tot i que Machín va mig assegurar que no sortiria de titular, la presència a la banqueta de l'exjugador de la Ponferradina donarà moltes alternatives en atac. “Ha de ser un jugador important”, va reconèixer el tècnic. “Ens va sorprendre que contra el Barça B aguantés tants minuts, tot i que també és cert que no va fer els esforços que ell fa habitualment, amb desmarcaments de ruptura i accions de velocitat.” Amb gairebé tota seguretat, Sobrino disposarà dels primers minuts en la lliga dos mesos i mig després d'haver aterrat a Girona.

Sense Alcaraz ni Clerc

A banda de Rubén Sobrino, l'altra novetat en la convocatòria va ser Sebas Coris, que s'havia perdut els últims partits per una lesió al peu. Per donar entrada a aquests dos futbolistes, Machín va prescindir de Rubén Alcaraz (titular els dos últims partits) i Carlos Clerc. “Són decisions tècniques molt meditades i també doloroses”, va admetre el tècnic. Preguntat per Alcaraz, el tècnic va assegurar que no estava gens descontent amb la seva aportació: “Quan ha sortit ha complert, però som 25 a la plantilla i no podem endur-nos-los tots. Les mateixes voltes que hi feu vosaltres per a la convocatòria les fem nosaltres, però multiplicades per deu.”

Pel que fa a l'onze, és probable que el tècnic faci alguns retocs. Hi ha moltes possibilitats que Javi Álamo sigui titular en el carril dret en detriment de Pol Llonch. Al costat esquerre, si no hi ha Aday hi serà Coris. Els dubtes principals es focalitzen al mig del camp, on només Pere Pons sembla tenir el lloc assegurat. Per a les altres dues places hi ha tres jugadors (Granell, Eloi i Borja García). A dalt, una vegada descartat Sobrino de l'onze, les possibilitats que Felipe i Mata facin parella són altes, amb el permís de Jairo Morillas.

NO SERÀ TITULAR

El davanter, que ja va jugar contra el Barça B, tindrà els seus primers minuts en la lliga

DUBTES EN L'ONZE

Álamo podria ser titular i s'haurà de veure qui acompanya Pere Pons al mig

DAMNIFICATS

De la llista de divuit destaquen les absències de Rubén Alcaraz i Carlos Clerc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)