Girona

“S'ha fet un gran esforç”

Pepe Bordalás Entrenador de l'Alavés

El tècnic de l'Alavés va destacar el gran desgast físic que va haver de fer el seu equip per guanyar el Girona: “L'inici ha estat molt bo i hem pogut marcar. Després ha arribat una expulsió molt rigorosa que ens ha limitat molt en atac. Quedava molt, però l'equip ha cregut que ho podia tirar endavant fent un gran esforç. Felicito els meus jugadors.”

Bordalás no va voler valorar a fons les dues expulsions de l'Alavés, però sí que va reconèixer que el fet de no haver de jugar contra dos jugadors més en els últims minuts havia estat molt important: “Hauria estat molt complicat resistir, però també és cert que ja portàvem la granota de treball posada. L'equip estava molt cansat i segur que s'hagués fet molt més enrere.” L'entrenador local va lamentar la gran quantitat de targetes que va veure el seu equip: “Tothom és humà, però perdem dos jugadors per a la setmana que ve”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)