Girona

“Hem tingut ansietat i ha faltat qualitat”

Pablo Machín Entrenador del Girona

El Girona va ser incapaç d'incomodar l'Alavés malgrat la superioritat numèrica. “Ha estat un partit competit en què hi ha hagut molt de tot. Més del que envolta l'altre futbol que no del vistós i l'elaborat”, va explicar a la sala de premsa Pablo Machín, que va reconèixer que els de Vitòria s'havien trobat còmodes malgrat les expulsions. “Ens podia beneficiar, però han sabut adormir el partit, jugar les seves cartes i fer tot el possible perquè no hi hagués continuïtat.” El més greu és que els gironins pràcticament no van crear perill. Machín va tornar a referir-se a la qualitat, i no és la primera vegada: “Sense continuïtat en el joc era molt complicat. I nosaltres hem tingut ansietat, i quan ens hem acostat ho hem fet sense encert. Ens ha faltat qualitat. Quan se't tanquen al darrere, és difícil contrarestar-ho, i això es fa amb qualitat.”

L'entrenador del Girona va insistir en les dificultats per imposar-se al plantejament de l'Alavés. “Era difícil no entrar en el seu joc. Tots els equips de Bordalás acaben amb un minut de targetes, però de continuïtat no n'hi ha hagut. Amb això no vull dir que no haguem de fer examen de consciència i veure que no hem tingut encert. No sé si és que no en sabem o que no podem.” L'expulsió de Mata, just després que l'Alavés es quedés amb nou, va ser una altra garrotada. “Ja havíem comentat de no entrar en el seu joc. Sabem que Manu és un provocador, i hi hem caigut. Hem estat passerells i ho hem de pagar entre tots. Jo el primer, perquè sóc el responsable.” El tècnic també va dir que esperava més d'Álamo: “Volíem aprofitar la seva velocitat, i el cert és que no ha estat bé.”

Machín, que va elogiar el desplegament de Toquero i l'empenta de Mendizorrotza, va parlar de les dinàmiques: “Si haguéssim guanyat algun partit anterior, ho hauríem vist diferent. Però la realitat ens fa mirar cap avall i creuar els dits perquè els de sota no guanyin. I tenir molt clar que avui no tenim res a veure amb els objectius de la temporada passada.” El tècnic va sentenciar: “Ara és quan es demostra qui són els homes i la qualitat que se suposa que hem de tenir. I no només la tècnica, sinó la humana i de l'esforç. Confio plenament en els jugadors, però ja és hora de tenir el resultat que ens faci estar una mica més tranquils a tots.”

EL GUIÓ

“Ells han sabut adormir el partit, i quan se't tanquen és difícil. Cal tenir encert”

L'EXPULSIÓ DE MATA

“L'han provocat i hi ha caigut. Hem estat passerells i ho hem de pagar tots, jo el primer”

LA COMPARACIÓ

“No tenim res a veure amb els objectius de la temporada passada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)