Girona

Fora del descens, però pels pèls

Graó a graó, el Girona està cada dia més a prop de la zona de descens. Ja no té ni tan sols el punt de marge de què gaudia abans que arrenqués el cap de setmana. Havia començat la jornada en 16è lloc i l'ha acabat 18è. L'han avançat el Tenerife i el Valladolid, que es van endur els tres punts d'Albacete i de Saragossa. I si els de Pablo Machín no han caigut de ple a les brases és perquè l'últim resultat del dia –la derrota del Mallorca al Sadar (2-1)– el va beneficiar. Si els balears haguessin tan sols arrencat un empat, els gironins haurien caigut dins els quatre últims llocs un any i cinc mesos després.

La situació es complica

Malgrat que la igualtat és màxima (només hi ha 12 punts de diferència entre el líder i el cuer, i 6 entre la zona de play-off i el descens), el Girona ha vist com cada vegada té més a prop la zona delicada i més lluny els llocs d'honor. De fet, el sisè ja està sis punts per sobre (abans de la jornada estava a quatre), mentre que el cuer, que torna a ser l'Athletic B, s'ha acostat a tres punts (el conjunt de Machín va començar la jornada amb quatre de marge sobre el Llagostera, que ha abandonat el fanalet vermell i s'ha situat a només un punt dels gironins).

Del que hi ha moltíssimes possibilitats és que el Girona comenci el partit de diumenge contra l'Albacete en zona de descens, perquè dissabte juguen tres dels quatre equips que té per sota i dos s'enfronten entre ells (l'Athletic B i l'Almjeria).

18È A LA TAULA

El Girona evita caure de ple a les brases gràcies a la derrota del Mallorca

LES DIFERÈNCIES

Ja no té cap punt de marge sobre el descens i, a més, el cuer s'acosta i el sisè s'allunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)