Girona

Promoció per potenciar l'assistència

Doble mesura. El Girona ofereix una invitació a cada abonat i fixa preus reduïts de les entrades per al partit contra l'Albacete

L'afluència mitjana d'espectadors a Montilivi durant la temporada no arriba a la mitja entrada, i la mala situació de l'equip no genera gaires bones perspectives. Per potenciar l'assistència, i per mirar d'ajudar l'equip en un moment delicat, el Girona ha decidit rescatar les promocions, la manera més ràpida d'aconseguir que hi hagi més gent al camp. Per al partit de diumenge (17h) contra l'Albacete, el club ha pres dues mesures en aquest sentit. Per començar, cada abonat tindrà a la seva disposició una entrada suplementària de franc, que ha de recollir a les oficines o a taquilles el mateix diumenge, presentant el carnet. A més, el Girona també ha fixat uns preus força més reduïts per a les entrades. Els preus per al Girona-Albacete són de 5 euros als gols, 10 euros a preferent i 30 euros a tribuna. Els abonats, òbviament, tindran també aquests preus si volen adquirir més entrades a part de la invitació que poden recollir.

Poc més de 4.000

Els partits del Girona a Montilivi solen superar els 4.000 espectadors –no s'hi va arribar en el primer partit a casa, contra el Numància–, però no van gaire més enllà. De moment, el sostre són els 4.832 espectadors, en el derbi contra el Llagostera. En l'últim partit, i tot i la morbositat contra el Lugo, hi havia 4.212 persones a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)