Girona

Jairo té confiança de tornar a l'onze

L'expulsió de Jaime Mata obre les portes de la titularitat a Jairo Morillas, que, tot i haver intervingut en deu partits de lliga, només en tres ha sortit en l'onze inicial. Va ser en les jornades 5, 6 i 7, en què el Girona va fer resultats per a tots els gustos (victòria a Oviedo, 1-2; empat contra el Llagostera, 2-2, i derrota a Miranda, 1-0). Des del partit a Anduva, la participació de Jairo ha minvat: tres estonetes al camp del Leganés (44'), a Montilivi contra el Lugo (12') i a Mendizorrotza (28'), i tres partits inèdit: a la banqueta contra l'Almeria i al Sadar, i a la tribuna el dia del Saragossa perquè va ser sancionat amb un partit per una expulsió si fa o no fa tan absurda com la de Mata aquest cap de setmana passat: “Sí. Són situacions que passen perquè estàs a 180 pulsacions, però que hem de controlar perquè són evitables”, va admetre el jugador cedit per l'Espanyol, conscient que, si no s'hagués tret aquell dia la samarreta, possiblement hauria gaudit de més continuïtat després de fer el gol de l'empat a Leganés.

Tot i que el Girona ja ha recuperat Rubén Sobrino, Jairo té confiança que Machín aposti per ell d'entrada: “Jo hi seré, i, si se'm dóna l'oportunitat, sortiré disposat a aprofitar-la”, afirma. De moment, els seus números no són gens dolents perquè en només 415 partits ja ha fet tres gols (marca cada 138 minuts). “Estic aquí per ajudar al màxim i crec que ho puc fer. Ara no estem en una bona dinàmica, però la canviarem. Necessitem estar més units que mai.”

REACCIONS

Jo espero que el ‘mister' aposti per mi, però no ho sabrem fins al dia del partit. Si torno a l'onze, estaré supersatisfet

JORNADES 5 A 7

Crec que quan he tingut l'oportunitat he estat bé. Els números hi són. No he jugat gaires minuts, però el gol m'ha acompanyat
A Vitòria havíem d'aprofitar millor la superioritat, però ells van saber fer bé el seu partit
Jairo Morillas
DAVANTER DEL GIRONA
Va enllaçar tres titularitats, contra l'Oviedo, el Llagostera i el Mirandés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)