Girona

L'Albacete, a la seva?

Fins ara, cap equip visitant ha tancat un partit a Montilivi acaparant més possessió de pilota que el Girona. Serà l'Albacete el primer? Per característiques, no seria cap sorpresa, perquè el conjunt manxec aposta per un estil de circulació de la pilota des del darrere, fins i tot amb la valentia d'arriscar en zona de perill en comptes de treure-se-la del damunt. El Girona, però, no té assegurat que l'Albacete es mantingui fidel al seu estil, després de veure com el Lugo, que també sol voler la possessió, hi va renunciar de manera descarada. I, amb molta fortuna, es va endur els tres punts de Montilivi, on els gironins continuen sense guanyar.

“En principi, l'Albacete és un equip de tocar la pilota i crec que vindran a fer això. Fan més estil Barça, se la juguen en zones més compromeses”, indica Pere Pons. “Això pot ser bo per a nosaltres, perquè podem fer valer les nostres virtuts de pressionar, robar la pilota a tres quarts de camp i sortir amb rapidesa.” I si es tanquen? “Doncs estem intentant millorar les basculacions per buscar superioritats”.

L'ESTIL DE JOC

Els manxecs són de jugar-la des del darrere, però ni el Lugo ho ha fet a Montilivi

PERE PONS

“Crec que vindran a tocar la pilota. Se la juguen més, i ens pot anar bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)