Girona

L'atenció als accessos a Montilivi es potenciarà

Seguretat. Les mesures i la vigilància augmentaran fins a final de temporada

El Girona augmentarà les mesures de seguretat a l'estadi de Montilivi a partir del duel de diumenge contra l'Albacete (17h). Els agents de seguretat privada i de la policia que gestionen la vigilància de l'estadi fan aquest matí una reunió per acabar de detallar el protocol. Els canvis que es programen –hi haurà un increment dels controls als accessos i més vigilància exterior– seran vàlids fins a final de temporada. Arran dels atacs a París, els clubs han rebut instruccions que han de potenciar l'atenció i la seguretat.

Amb més públic?

El partit contra l'Albacete no té pas cap previsió de ser de risc, i el més probable és que hi hagi molt poca afició visitant. Sí que hi podria haver, però, un augment de públic del Girona, arran de la campanya impulsada pel club. Cada abonat pot recollir una entrada de franc per a la seva zona, i durant aquests dies hi ha hagut una afluència regular a les oficines per adquirir-la. A més, el club ha fixat un preu més reduït per a les entrades: 5 euros als gols, 10 euros a preferent i 30 euros a tribuna. Es poden recollir a les oficines (fins avui) i el mateix diumenge a les taquilles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)