Girona

ADRIÀ CARMONA

EXTREM DE L'ALBACETE

“A l'Albacete hi vull trobar l'estabilitat, hi estic com a casa”

“Vaig baixar a 2a B perquè volia tenir continuïtat, però mai vaig dubtar de les meves qualitats”

“El que no és normal és el que van fer el curs passat. Ara no estan tan bé, però ho superaran”

A Girona va ser un any difícil, amb tres tècnics diferents i patint fins al final per salvar-nos, però en guardo molt bon record
Estem tranquils, però a domicili hem de fer un pas endavant. Tenim un bon equip i crec que podem fer-ho bé aquest any

Adrià Carmona (Igualada, 8/2/1992) tornarà a trepitjar la gespa de Montilivi amb la samarreta de l'Albacete, equip que el va reclutar l'estiu passat després de jugar un any a segona B amb el filial de l'Espanyol. L'igualadí, tot i tenir una actuació força estèril en el Girona de fa dues temporades (677 minuts en 18 partits i cap gol), guarda un bon record de la seva etapa en terres gironines, que va acabar amb una salvació agònica de l'equip de Pablo Machín. Sobre el partit en si, Carmona no es refia del mal moment del Girona i creu que serà un duel igualat.

Van perdre a casa contra el Tenerife (1-2) i són quinzens amb 16 punts, a quatre del ‘play-off' i a dos de la zona de descens. Quina valoració en fa?
Estem tranquils, la lliga està molt ajustada i ara mateix et pot guanyar qualsevol, però queden molts partits per continuar treballant.
L'Albacete canvia molt quan juga a casa (13 punts) respecte als partits a domicili (3), on encara no ha guanyat. Just al contrari del que li passa al Girona.
Sí, a fora hem tingut sortides complicades, a El Sadar, a Oviedo..., però sí que és veritat que en els partits a domicili hem de fer un pas endavant.
Com veu el conjunt gironí? No sembla el del curs passat.
El que no és normal és el que van fer la temporada passada. Ara no estan tan bé, però segur que ho superaran.
Què n'esperen del partit?
Segur que serà molt disputat, sabem com juguen, quin plantejament tenen, i anirem a buscar els tres punts des de l'inici.
S'enfrontarà al que va ser el seu equip fa dues temporades. Va viure un any complicat...
Sí que ho va ser, vam tenir tres entrenadors diferents i vam estar pràcticament tot l'any en zona de descens, patint fins al final, però per sort ens vam salvar en l'última jornada de lliga. Tinc moltes ganes de jugar aquest partit, perquè guardo molt bons records del meu pas pel Girona, on em van tractar molt bé.
Què va fallar? L'equip va patir el que no està escrit per salvar-se i els tècnics no van acabar de confiar en vostè...
Vaig jugar sobretot amb els dos primers entrenadors, Ricardo Rodríguez i Javi López, i després quan va arribar Machín va decidir que no entrés en els seus plans. Però el Girona es va salvar, que era el que tots volíem.
Ara tindrà l'oportunitat de jugar contra l'equip de Machín, que no el feia jugar. Una motivació més?
No ho crec, sí que serà especial perquè jugaré al camp del Girona, que va ser casa meva, però és un partit més.
En tres anys va passar de jugar a primera divisió amb el Saragossa a jugar a segona B amb el filial de l'Espanyol. Ha de ser difícil anar baixant de categoria any rere any, i més tenint un compte que venia del futbol de base del Barça i de fitxar pel Milan.
Vaig decidir baixar a segona B perquè necessitava jugar molts partits i tenir continuïtat. Feia tres anys que no en tenia i a segona A potser hauria estat un altre any igual, així que vaig decidir fitxar per l'Espanyol B i no em penedeixo de res, perquè va ser una bona temporada. Però tot això ja és passat i ara toca disfrutar del present amb l'Albacete.
Va arribar a patir pel fet de quedar fora definitivament de la roda del futbol professional?
Mai he dubtat de les meves qualitats, vaig baixar a segona B perquè necessitava fer una bona temporada i ser important, i així va ser.
Ha estat en quatre equips diferents en els últims quatre anys. L'objectiu és trobar l'estabilitat a l'Albacete?
Sí, i tant, tinc un any més de contracte aquí, on em sento com a casa des del primer dia. Hi ha un vestidor molt bo i de mica en mica crec que anirem millorant.
Aquesta temporada ha jugat cinc partits, tres dels quals com a titular. Com ho valora?
El meu inici de curs no va ser gaire bo, perquè durant la pretemporada em vaig fer una fractura al pòmul i això em va fer aturar bastant temps, al voltant d'un mes i mig, i després havia de jugar amb una màscara protectora que no em deixava veure-hi del tot bé. A poc a poc he anat agafant el ritme competitiu i ara vull trobar la continuïtat i anar entrant en l'equip.
La proposta de joc de l'Albacete és atractiva. Fins on pot arribar aquest equip?
La temporada passada van quedar en catorzena posició. Aquest any hi ha molt bon equip i crec que podem fer alguna cosa més, tot i que de moment ens limitem a anar partit a partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)