Girona

Debut amb nota de Sobrino en la lliga

Decisiu. El davanter va donar el gol fet a Clerc en l'1-0 i va aportar un plus qualitatiu important a l'atac gironí

Després de jugar els primers minuts de la temporada contra el Barça B en la copa Catalunya, Rubén Sobrino va debutar ahir en la lliga amb el Girona, en la catorzena jornada, amb una actuació que va deixar molt bon gust de boca. El davanter va sortir en l'onze titular formant parella atacant amb Jairo, amb qui va demostrar una bona compenetració, i va deixar detalls de qualitat, a més d'una punta de velocitat molt interessant.

Tot just en el minut 7, el davanter de Ciudad Real va pentinar una bona pilota dins de l'àrea cap al mateix Jairo, la rematada del qual no va entrar per ben poc. Sobrino va continuar participant en el joc d'atac gironí, va oferir bones conduccions des de la mitjapunta i també va recular enrere per recuperar pilotes. L'atacant va confirmar les bones sensacions fent tres quarts del primer gol del Girona, que va arribar en el minut 24. Sobrino va agafar la pilota a camp propi després del rebuig d'un córner i va iniciar un ràpid contraatac fins que va fer la passada de la mort a Clerc, que no va perdonar. El davanter, cedit pel Manchester City, va continuar sent protagonista al seu equip, i poc després va assistir Felipe dins l'àrea, una jugada que va acabar en córner.

En la segona meitat, Rubén Sobrino va continuar oferint un alt nivell i va demostrar una tècnica exquisida en diverses ocasions. El davanter va desbordar i fins i tot va tenir el gol a tocar amb un cop de cap que va marxar un pèl desviat, instants abans que ho provés amb un xut amb la cama esquerra que va aturar Juan Carlos sense problemes. La participació de Sobrino va acabar en el minut 74, quan va ser substituït per Borja García i va rebre l'ovació de Montilivi.

A la zona mixta, Sobrino es va mostrar satisfet amb el seu debut en la lliga i sobretot amb la victòria del seu equip. “Estic molt content, necessitàvem els tres punts i hem fet un bon partit que ens donarà confiança de cara als pròxims enfrontaments i ens farà créixer anímicament. Personalment, també em fa feliç el fet d'haver jugat després de tant de temps, m'he sentit bé i he tingut bones sensacions”, va comentar Sobrino.

EL PROTAGONISTA

Estic content, necessitàvem els tres punts i hem fet un bon partit que ens donarà confiança de cara als pròxims enfrontaments

DE TITULAR

Jugar després de tant de temps em fa feliç, m'he sentit bé i he tingut bones sensacions
Rubén Sobrino
davanter del girona

ALS DOS COSTATS

74
minuts
va jugar Rubén Sobrino en el seu primer partit de lliga. Va ser substituït per Borja García.