Girona

Del sofà a la definició

Rubén Alcaraz i Carlos Clerc van ser dos noms destacats en la llista de jugadors descartats per a l'Alavés-Girona, l'últim partit dels blanc-i-vermells a camp contrari. Alcaraz, protagonista de l'anterior sortida a El Sadar amb el gol que va donar el triomf, també havia estat titular al cap d'una setmana, però substituït després del descans. I Clerc, amb una presència intermitent al carril, quedava exclòs en benefici d'Aday i Coris. Vuit dies després d'haver de veure des del sofà de casa el partit a Vitòria, tant Clerc com Alcaraz van tornar a jugar i van ser dos dels golejadors de l'equip en la victòria més còmoda del curs.

“És una setmana rodona. A més de la victòria, vaig tornar a l'onze i vaig tenir la sort de marcar. No puc demanar res més”, deia Clerc l'endemà d'estrenar-se com a golejador amb el Girona. L'esquerrà va aprofitar una jugada de molt de nivell del debutant Rubén Sobrino després d'un córner en contra. “Estàvem a fora l'àrea, a buscar el rebot, amb la idea de sortir amb velocitat si agafàvem la pilota”, recorda el jugador cedit per l'Espanyol. Rubén Alcaraz va ser suplent, però el primer d'entrar al camp, en substitució de Felipe (65'). I en el minut 84, va culminar un contraatac amb el 3-0. “Estic molt content pel gol, pel fet d'ajudar l'equip i sobretot pels tres punts. Mereixíem i necessitàvem guanyar a casa”, va comentar l'exjugador de l'Hospitalet, que té possibilitats de ser titular a Tenerife, arran de la baixa per sanció d'Àlex Granell.

Una novetat

Clerc i Rubén Alcaraz no són els únics jugadors que han entrat i sortit de l'alineació de Machín, que té moltes peces per triar –fa tres setmanes que té com a màxim una baixa per lesió o sanció– i que, a diferència del curs anterior, encara no ha definit del tot un onze tipus. “Entenc que hi ha molts companys que ho fan bé i que mereixen oportunitats. Si el mister aposta per un altre, s'ha de respectar i continuar treballant. En futbol, es demostra que tens l'oportunitat de passar de baix a dalt en un moment”, reflexiona Clerc, que veu “de manera positiva” el fet de passar de no ser convocat a l'onze titular: “Això vol dir que tot l'equip està al 100% sempre, independentment de si té més minuts o menys. Sempre és bo perquè significa que tothom està motivat, que som un grup fort i que quan un no està al seu millor nivell en sortirà un altre i ho farà igual de bé.”

PROTAGONISTES

Clerc i Alcaraz, descartats per decisió tècnica a Vitòria, van veure porteria al cap de vuit dies

REACCIONS

Estic content pel gol i pel fet d'ajudar l'equip. Mereixíem i necessitàvem guanyar a casa
Rubén Alcaraz
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Tot l'equip està al 100% i som un grup fort. En futbol pots passar de baix a dalt en un moment
Carlos Clerc
defensa del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)