Girona

Un candidat ferm a omplir el buit de Granell

Rubén Alcaraz. El migcampista barceloní, autor del 3-0 contra l'Albacete, té molts números de tornar a la titularitat diumenge a Tenerife

Rubén Alcaraz va ser l'autor del definitiu 3-0 en la victòria del Girona contra l'Albacete, un gol que va ser la segona diana del migcampista barceloní en la lliga després de l'espectacular i decisiu golàs al camp de l'Osasuna (0-1). Alcaraz va entrar al camp en el minut 65 en substitució de Felipe i va confirmar que aquesta temporada ningú té el lloc assegurat en l'equip dirigit per Pablo Machín. Pel que fa al mig del camp gironí, només Pere Pons sembla indiscutible, mentre que Eloi Amagat, Àlex Granell i el mateix Alcaraz es reparteixen els minuts.

Diumenge contra el Tenerife el Girona tindrà la baixa per sanció de Granell (va veure la cinquena targeta groga), així que hi ha un buit per cobrir amb Alcaraz com a principal candidat. “Jo sempre intento estar a disposició de l'entrenador per quan se'm necessiti. Ara tindrem la baixa de Granell i som molts jugadors en aquesta posició, com ara Eloi, Vivi, Chidi [Nwakali]... Hem de posar les coses difícils al mister, que és qui decidirà. Som molts jugadors i en el futbol hi ha etapes, de vegades ets titular, d'altres ets a la banqueta, després tornes... has d'estar fort mentalment per, quan et toqui jugar, estar al 100%”, explica Alcaraz, que ja pensa a superar el Tenerife: “És un gran rival que segur que ens exigirà, i encara més al seu camp. L'última victòria segur que ens donarà moral amb vista al següent partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)