Girona

“El resultat és just”

Pep Lluís Martí. Entrenador del Tenerife

Pep Lluís Martí va completar el seu quart partit al capdavant del Tenerife i va sumar un nou empat que el manté invicte a la banqueta tinerfenya (8 punts de 12). El tècnic balear es va mostrar satisfet amb el rendiment del seu equip, al mateix temps que va valorar l'empat contra el Girona com a “just”.

“Hem tingut actitud, intensitat i predisposició, en això no es pot retreure res a l'equip. Necessitàvem la victòria i al final hem sumat un punt, que també és positiu, ja que hem de ser realistes amb el partit d'avui. El Girona és l'equip que més ocasions ens ha generat”, va comentar Pep Lluís Martí. I va lamentar que el Tenerife no sabés gestionar millor el partit jugant amb superioritat numèrica: “Hem estat bé fins a la seva expulsió [Javi Álamo], a partir d'aquí hem jugat més amb el cor que no pas amb el cap. No hem tingut la continuïtat necessària per desgastar més el rival.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)