Girona

“Hem tingut les ocasions més clares”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Tot i valorar positivament el punt assolit en un camp com el Tenerife, a Pablo Machín li va quedar un regust un pèl amarg: “Puntuar sempre és positiu i fer-ho fora de casa, encara més. I si ho fas jugant amb un home menys gairebé tota la segona part, aquesta percepció es multiplica. Tot i això, crec que amb una mica més d'encert ens hauríem pogut endur alguna cosa més. Crec que hem fet curt. Hem tingut les ocasions més clares”, va argumentar el tècnic de Gómara.

Machín va començar amb el clàssic 3-5-2, tot i que abans d'arribar al descans va retocar el dibuix. “Ha coincidit just abans del 0-1. Tot i ser visitants, hem jugat els 40 primers minuts amb una línia de tres centrals contra tres davanters. Però Flo [Lejeune] s'ha carregat ràpidament amb una targeta, crec que rigorosa, i ells ens buscaven molt i nosaltres necessitàvem ajudes. L'àrbitre, a més, tenia facilitat per treure targetes. Ens hem anticipat al que podia succeir, ens hem posat amb un 4-4-2 i de seguida ha arribat el 0-1. Llàstima que de seguida ens han empatat.” L'acció de l'1-1 ha estat una falta lateral, que va esdevenir un problema fa uns mesos, però que fins ahir semblava que el Girona ho havia controlat: “No l'hem defensat gaire bé, però també és cert que la rematada del seu jugador ha estat molt bona”, va comentar Machín.

Quant a l'expulsió de Javi Álamo, el tècnic va comentar que possiblement era una falta que no s'havia de fer. “Ells han estat més llestos que nosaltres.” També creu que el públic de l'Heliodoro Rodríguez López va tenir culpa en la segona targeta al canari: “No és el mateix fer la falta davant de 10.000 espectadors que fer-ho davant de 4.000. Com més empeny la gent, més fàcil és treure targetes, encara que sigui inconscientment.”

Machín considera que l'aportació del golejador d'ahir, Rubén Sobrino, encara creixerà: “Quan estigui al cent per cent, marcarà diferències, perquè és un jugador que no tenim. Molt ràpid, amb qualitat i amb molta capacitat per trobar espais al contraatac.” El tècnic també va parlar de Becerra: “Tots sabem que és un gran porter. Li arriben poc, i això és mèrit del treball defensiu, però quan ha d'aparèixer ho fa. Per a això estan els porters.”

LA INFERIORITAT

“Tot i jugar molta estona amb deu, amb un pèl més d'encert hauríem pogut guanyar”

DEL 3-5-2 AL 4-4-2

“Teníem Flo amb una targeta, ells ens buscaven i necessitàvem més ajudes”

RUBÉN SOBRINO

“Té coses que no té l'equip. Quan estigui al cent per cent marcarà diferències”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)