Girona

El primer de Sobrino

Content “a mitges”. El davanter valora positivament l'estrena golejadora però lamenta l'ocasió que va fallar i que hauria estat l'1-2

La productivitat de Rubén Sobrino continua creixent. El davanter va debutar el cap de setmana passat contra l'Albacete amb una assistència de gol i ahir va trobar el camí de les xarxes a Tenerife. “Estic content pel gol, però n'he tingut una altra de molt clara que hauria pogut ser l'1-2. Si hagués entrat, estic segur que hauríem tingut moltes possibilitats de guanyar”, va lamentar el jugador, que és el vuitè golejador diferent de l'equip.

“Pot semblar una paradoxa, però ens hem sentit millor amb deu jugadors que no pas amb onze. Almenys és quan hem trobat més espais i hem tingut les millors oportunitats”, va afegir-hi l'exjugador de la Ponferradina, que va ser substituït en el tram final de partit. “No he demanat el canvi, però la veritat és que estava cansat. Tant de temps sense jugar també passa factura.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)