El cinquè expulsat

Javi Álamo. El canari va veure dues targetes en cinc minuts (51' i 55') i el Girona va jugar 35 minuts amb deu

Ahir va ser el cinquè partit en quinze jornades de lliga que el Girona no va acabar amb els onze jugadors al camp. Javi Álamo va veure dues targetes en cinc minuts (51' i 55') –les dues van ser “per haver fet la traveta a un rival en la disputa d'una pilota”, segons l'acta arbitral– i va deixar l'equip amb un home menys durant gairebé 40 minuts (els 35 que quedaven per al final i el temps afegit). Darrere seu, hi va anar el tècnic, Pablo Machín, que va ser expulsat “per haver entrat al camp amb el joc aturat i haver-se dirigit al quart àrbitre dient-li «No ho has vist o què?» i agafant-lo de l'espatlla”. L'acció de Javi Álamo li costarà un partit i la de Pablo Machín, entre un i dos, tot i que el tècnic estava molt emprenyat per aquesta vermella: “No sé si he entrat al camp, però si només per això no et deixen exercir la teva activitat professional en el següent partit... No és el mateix que t'expulsin per haver insultat algú que per haver abandonat la teva zona”, va comentar el tècnic, que ja va veure la vermella el curs passat a La Romareda i li va caure un partit.

El cinquè

Abans d'Álamo, el Girona
ja acumulava quatre expulsions aquest curs. La primera va ser la de Rubén Alcaraz a Oviedo (74') i la segona, la de Pere Pons en el derbi contra el Llagostera (80'), tot i que en aquest cas no va ser sancionat perquè li van acabar perdonant una targeta. Jairo va ser expulsat per haver celebrat el 2-2 a Leganés en el temps afegit i Mata, en l'Alavés-Girona en el minut 72. Aquesta última expulsió no va deixar en inferioritat el Girona perquè els locals s'havien quedat amb nou homes dos minuts abans.

PABLO MACHÍN

L'àrbitre també va fer fora el tècnic per haver entrat al terreny de joc i per haver protestat

La vuitena groga per a Lejeune

El francès no acumula cap targeta vermella, però és, de molt, el jugador més amonestat del Girona. Ahir va veure la vuitena groga en els 14 partits que ha jugat (va ser baixa contra
el Saragossa per acumulació d'amonestacions). D'aquestes vuit cartolines, quatre han estat abans del minut 30 (contra l'Oviedo, 24'; el Leganés, 13'; el Lugo, 21', i el Tenerife, 15'), cosa que l'ha hipotecant durant molts minuts. El central és a dues targetes de la segona suspensió, una situació en què només es troben Javi Álamo, Aday Benítez i Pere Pons, amb tres amonestacions. Qui també ja ha arribat a les cinc targetes és Àlex Granell, que precisament va ser baixa ahir a Tenerife per aquest motiu i diumenge ja estarà disponible.