Girona

La gala de la Lliga de Futbol Professional

Machín's Day

El paper del Girona 2014/15 va ser reconegut amb la tasca del seu tècnic, que va lluir entre la flor i nata

El fet que la gala fos a Barcelona va afavorir sense cap dubte l'amplíssima representació del Girona FC, possiblement un dels clubs que va dur més claca, per no dir el que més en va dur, al centre de convencions del Fòrum. Directius (encapçalats pels dos presidents, el del club i el del consell d'administració), tècnics (amb les destacades absències dels homes més afins a Machín, els que penquen dia a dia al seu costat) i treballadors del club van acompanyar l'entrenador del Girona en el que va acabar sent el seu gran dia. Perquè Messi, Neymar i companyia ja saben de sobres el pa que s'hi dóna en actes d'aquesta mena, en què la feinada és convèncer-los perquè hi facin acte de presència. I, si no, que li ho diguin a Cristiano Ronaldo, que no hi va anar malgrat que la LFP va ser capaç d'inventar-se un guardó per al portuguès que va recollir el seu company Sergio Ramos, també premiat.

El Girona 2014/15 es va deixar notar al Fòrum. Becerra aspirava a ser elegit el millor porter, i Cifu, el millor defensa. Però l'Sporting –un altre cop l'Sporting!– es va avançar i els guardons se'ls van endur Cuéllar i Bernardo. Machín, en canvi, es va imposar a Abelardo i també a Paco Herrera. Que premiessin el conductor de la nau blanc-i-vermella no va ser gratuït. “No hi ha discussió. En Pablo va fer una feina excepcional, i ell i el Girona no estan a primera per mala sort”, va afirmar Oriol Alsina, tècnic del Llagostera, que va anar a l'acte amb la seva dona i presidenta i els capitans de la plantilla. En el seu dia, Machín va acabar compartint l'escenari amb Messi, Neymar, Bravo, Ramos i James. I, fins i tot, li van fer una selfie amb alguns d'ells. “Són figures mundials i semblen inaccessibles per la barrera que els protegeix, però quan els veus de prop són igual de propers que qualsevol altre futbolista”, va dir el de Gómara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)