Girona

Machín, a la graderia contra el Còrdova i l'Elx

A apel·lació. El Girona presentarà recurs contra els dos partits de sanció amb què l'entrenador ha estat castigat després de l'expulsió a Tenerife

Si el recurs que el Girona elevarà al comitè d'apel·lació no prospera i es mantenen els dos partits de sanció a Machín imposats ahir pel comitè de competició, el tècnic no tornarà a asseure's a la banqueta de Montilivi fins al 2016. La suspensió el portarà a la graderia en els dos propers partits consecutius que el Girona jugarà a l'estadi, diumenge contra el Còrdova i el dissabte següent contra l'Elx. El retorn a peu de gespa de Pablo Machín, que aquesta setmana ha estat escollit millor entrenador de segona A del curs 2014/15, serà el 19 de desembre a Mallorca.

Passa fluix

Les al·legacions del Girona van fer efecte, i el comitè de competició les va estimar “parcialment” en no apreciar que Machín agafés de l'espatlla el quart àrbitre, tal com va escriure en l'acta el col·legiat López Amaya. Si hagués estat així, al tècnic li haurien aplicat l'article 96 i li haurien caigut entre quatre i dotze partits. L'organisme disciplinari, però, afirma que les imatges “no desvirtuen la presumpció de veracitat del col·legiat”, raó per la qual va recórrer a l'article 117 i va castigar Machín amb dos partits, a més d'imposar una multa de 400 euros al club i de 600 a l'entrenador. El Girona, però, insistirà que l'àrbitre es va excedir amb l'expulsió i demanarà que l'acció quedi sense càstig o que es rebaixi a un partit.

ADMISSIÓ PARCIAL

Les al·legacions han fet efecte, ja que al tècnic, segons l'acta, li podien caure entre quatre i dotze partits
ARTICLE 117: Actituds de menyspreu o desconsideració cap als àrbitres:
Dirigir-se als àrbitres en termes o actituds de menyspreu o de desconsideració sempre que l'acció no constitueixi falta més greu se sancionarà amb suspensió de dos a tres partits o fins a un mes.
ARTICLE 96. Dirigir-se amb violència lleu contra els àrbitres:
_Agafar, empènyer, sacsejar o dirigir-se amb altres actituds cap als àrbitres que, només per ser lleument violentes, no acreditin ànim agressiu per part de l'infractor se sancionarà amb una suspensió de quatre a dotze partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)