Girona

Sense indult a Machín

Castigat. El comitè d'apel·lació manté el criteri del de competició, i el tècnic no es podrà asseure a la banqueta de Montilivi fins al 2016

El comitè d'apel·lació va desestimar el recurs del Girona i va donar per bona la resolució del comitè de competició, que havia imposat dimecres dos partits de sanció a Pablo Machín arran de la seva expulsió al camp del Tenerife. El tècnic, per tant, haurà de veure des de la graderia –se situarà en una cabina de premsa– els dos partits seguits que el seu equip té a Montilivi, diumenge contra el Còrdova i al cap de sis dies contra l'Elx. Serà el segon entrenador, Jordi Guerrero, qui assumirà la màxima responsabilitat a la banqueta. El tècnic de Gómara tornarà a ser inscrit en l'acta del duel al camp del Mallorca, però a casa no hi podrà tornar fins al primer partit del 2016, contra el Valladolid.

El comitè de competició havia estimat parcialment les al·legacions del Girona, ja que corria el risc que Machín s'exposés a un càstig d'entre quatre i dotze partits. El club pretenia que apel·lació li rebaixés la sanció de dos partits, però aquest òrgan va considerar que les accions de Pablo Machín amb el quart àrbitre, reflectides en l'acta, havien estat ben tipificades pel comitè de competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)