Girona

Càstig “desproporcionat”

El Girona afrontarà els dos partits consecutius a Montilivi, demà contra el Còrdova i dissabte que ve contra l'Elx, amb l'entrenador en una cabina de premsa i el seu ajudant, Jordi Guerrero, a l'àrea tècnica. Pablo Machín considera excessiu el càstig que va rebre de dos partits, per haver protestat al quart àrbitre a l'Heliodoro Rodríguez López, tot i que és conscient que fins i tot hauria pogut rebre molt més fort, si el comitè de competició hagués tipificat com a agressió el fet de subjectar el quart àrbitre. “Puc reconèixer que, en un moment, faig una protesta. I que, amb la tensió del partit, entro un pam al terreny de joc, tot i que hi estic mig segon i sense la pilota en joc. Que em caiguin dos partits, igual que a alguns companys amb reaccions molt més agressives, crec que és desproporcionat. No ho trobo lògic.”

El comitè de competició li va imposar dos partits de sanció, i el d'apel·lació no va fer cas del recurs del Girona, que n'hauria fet prou amb el fet que li haguessin rebaixat un partit. “Si m'han de penalitzar, hauria assumit i acceptat un partit. No és només la sanció i els diners que et costa [una multa de 400 euros al club i de 600 a l'entrenador], sinó que et priva d'exercir la teva professió. I en una lliga en què la diferència és tan petita entre tots els equips, que et privin de tenir fil directe és excessiu. Se'ns està matxucant en excés. S'ha d'entendre que és una professió de molt d'estrès”, va dir el de Gómara.

Grogues i responsabilitat

Pel que fa al control de les targetes i de les sancions als jugadors arran de l'alineació indeguda del Madrid al camp del Cadis, Machín va explicar: “Aquí se n'encarrega el nostre delegat i controlem per descomptat les nostres i també les dels rivals. Tots ens podem equivocar, però cadascú ha d'assumir la seva responsabilitat.”

DISCONFORME

Machín considera que dos partits de sanció és excessiu pel que va fer

PER COMPARACIÓ

“Hi ha reaccions molt més agressives amb la mateixa sanció”, exposa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)