2a divisió FEF

“El punt ens donarà confiança”

Santi Castillejo Entrenador de l'Olot

Santi Castillejo va marxar satisfet de València. “Hem mantingut la porteria a zero, hem competit contra un gran equip i hem obtingut un punt molt important”, va remarcar l'entrenador de l'Olot. Segons ell, el partit va ser igualat. “Hem xutat les mateixes vegades que ells i ens han dominat en situacions en què ja volíem que ho fessin. Nosaltres hem estat perfectes defensant i només ens ha faltat confiança per atacar millor”, va assegurar.

El tècnic recordava la importància del vent, un factor que els va jugar en contra en la primera part: “Sabíem que en la segona pararia una mica, però hem perdut el sorteig de camp i hem hagut de defensar-nos.” Tot i que la classificació encara situï l'Olot en la zona vermella i la ratxa sigui de tretze jornades sense guanyar, Castillejo es queda amb els dos partits que ha dirigit a la banqueta olotina: “No hem perdut i la setmana que ve tenim la victòria assegurada contra l'Huracán. Em preocupa la classificació, però sempre he estat conscient d'on érem i aquest empat ens donarà confiança”, va sentenciar.

POSITIU

“Hem mantingut la porteria a zero, i hem obtingut un punt molt important”

EL FUTUR

“Em preocupa la classificació, però sempre he estat conscient d'on érem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)